Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες τουριστικές εκθέσεις στην Μόσχα και στο Κίεβο!

Share

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΚΙΕΒΟ

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες τουριστικές εκθέσεις στην Μόσχα και στο Κίεβο. Αυτό επιβεβαιώθηκε εκατέρωθεν την ώρα που οι αντίστοιχες εκθέσεις στην Ευρώπη, θα γίνουν διαδικτυακά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σημειώνεται πάντως, πως είναι αμφίβολο να υπάρξει συμμετοχή από την δική μας περιοχή, αφενός λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν και αφετέρου λόγω της κατάστασης που κυριαρχεί τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Ρωσία – Ουκρανία.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα η «δ»:

-Η (γνωστή στους τουριστικούς κύκλους) έκθεση ΜΙΤΤ θα γίνει στην Μόσχα από τις 16 – 18 Μαρτίου 2021 στον εκθεσιακό χώρο του «Crocus Expo».

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί πόσοι θα είναι οι συμμετέχοντες λόγω της κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού όμως θα υπάρξει ενδιαφέρον καθώς η ρωσική αγορά αναμένεται να έχει φέτος πολύ μεγάλη άνοδο. Θυμίζουμε πως η Ρωσία δεν έχει περάσει από λοκντάουν όπως άλλες χώρες ενώ οι επιχειρήσεις λειτουργούν κανονικά και οι δυνητικοί επισκέπτες ετοιμάζονται να κλείσουν πακέτα διακοπών σύντομα. Επιπλέον, ο εμβολιασμός στην Ρωσική Ομοσπονδία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η MITT είναι μία από τις κορυφαίες εκθέσεις για ταξίδια και τουρισμό στον κόσμο και συγκεντρώνει κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες στην αγορά και λάτρεις των ταξιδιών. Πραγματοποιείται στη Μόσχα και αποτελεί το σημείο αναφοράς όπου καθορίζονται οι τάσεις και επιβεβαιώνονται τα συμβόλαια. Φέτος, θα υπάρξουν αλλαγές αλλά θα γίνει κανονικά.

-Η επίσης ενδιαφέρουσα έκθεση (26η UITT & UITM) της Ουκρανίας, θα γίνει στο Κίεβο από τις 24 – 26 Μαρτίου 2021 στο «Ukraine International Travel and Tourism Exhibition». Μία ακόμη ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά όπου καταγράφεται ενδιαφέρον για την χώρα μας και βέβαια για τα νησιά μας, αφού υπάρχουν απ ευθείας πτήσεις και το κυριότερο δεν χρειάζεται βίζα.

Την έκθεση επισκέπτονται επίσης επαγγελματίες του τουρισμού από την και άλλες χώρες συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων από το Αζερμπαϊτζάν, την Αλβανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, τη Δομινικανή Δημοκρατία, την Αίγυπτο, το Ισραήλ, την Ισπανία, την Ιταλία, την Κύπρο, την Κούβα, το Μαρόκο, την Παλαιστίνη, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Τυνησία, Τουρκία, Ουκρανία, Μαυροβούνιο, Σρι Λάνκα.

Φέτος στην έκθεση θα συμμετέχουν οι εταιρείες: Kompas, Piligrim, IT-Tour, Online Bistro, Vitiana, Turkish Airlines, Sky Up, APG Ukraine και άλλες. Όπως και στην Μόσχα, θα υπάρξουν αλλαγές αλλά θα γίνει κανονικά.

πηγή: dimokratiki