Καστανίδης στους οδηγούς Ταξί των τουριστικών περιοχών: «Δεν θ’ αφήσουμε τον ΣΑΤΑ να μας διαλύσει!»

Share

Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί, Θεοδόσης Καστανίδης, απευθύνει έκκληση προς τους συναδέλφους να ΜΗΝ συμμετέχουν στην πρόσκληση της πλειοψηφίας του ΣΑΤΑ –κυρίως όσοι είναι στις τουριστικές περιοχές, κάνοντας λόγο για… στημένο σχέδιο.

Η ανάρτηση τα λέει όλα:

«Συνάδελφοι ιδιοκτήτες ταξί σε όλες τις περιοχές που έχει μεγάλη τουριστική κίνηση. Έχετε καταλάβει τι ετοιμάζει η πλειοψηφία του Σάτα. Να μας μαζέψει στην Αθήνα όλα τα σωματεία της Ελλάδος να κάνει διάσπαση στην ομοσπονδία και μετά με τη δύναμη που θα έχει θα μας στείλει τα ταξί τον Μάντραδων σε όλες τις τουριστικές περιοχές. Και οι φίλοι μας οι Αθηναίοι να γνωρίζουν ότι κανείς τους δεν θα ερχόταν στα νησιά τα καλοκαίρια, τα αυτοκίνητα που θα θέλει η πλειοψηφία του ΣΑΤΑ θα ερχόντουσαν στα νησιά και αυτή δεν θα ήτανε οι απλοί ταξιτζήδες.

Για αυτό μετά από όλα αυτά πιστεύω ότι κανένα σωματείο από όλα αυτά που έχουν τουρισμό θα πάνε στην πρόσκληση της πλειοψηφίας του Σάτα. Κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια να με κατηγορήσουν για διάφορα εγώ μισό ταξί έχω και δεν έχω κανένα mini-van ούτε κάτι άλλο ανταγωνιστικό του ταξί. Να ξέρουν τα λαμόγια που έχουν κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια εις βάρος των τουριστικών περιοχών ότι δεν θα τους περάσει δεν θα τους αφήσουμε εμείς να μας διαλύσουν.

Εμείς θα πάρουμε τα επταθέσια εννιαθέσια ταξί για να σώσουμε το επάγγελμά μας. Κάτι που η πλειοψηφία του ΣΑΤΑ δεν θέλει και αναρωτιέστε γιατί δεν θέλει τα 7-9 θέσεις ταξί. Τώρα ξέρετε παίζουν παιχνίδια στις πλάτες μας. Να στε καλά θα τα ξαναπούμε…»