Κατερίνα Βουρεξάκη: Η Ελλάδα πρέπει να σταθεί δυνατά μέσα σε μια δυνατή, καινούρια Ευρώπη (podcast)

Share

 

Η φαρμακοποιός Κατερίνα Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή, Καλυμνιακής καταγωγής , είναι υποψήφια με το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα Δωδεκάνησα. Λίγες μόλις ημέρες πριν τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, βρεθήκαμε «Τετ α Τετ» με την κ. Βουρεξάκη, σε ένα πολύ ενδιαφέρον podcast  για το News-Politics.gr και  μιλήσαμε για την υποψηφιότητά της, την Ευρώπη που θέλουμε, το ΠΑΣΟΚ και την κοινωνία. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Η Δωδεκανήσια υποψήφια εκφράζει την αισιοδοξία της ότι την Κυριακή το ΠΑΣΟΚ θα κάνει την έκπληξη για όλο τον δημοκρατικό προοδευτικό κόσμο. Αυτό, προκύπτει μέσα από τις πολλές επαφές της με τους πολίτες, οι οποίοι αναζητούν λύσεις από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Το ΕΣΥ είναι δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ, οι κυβερνήσεις δεν το υποστήριξαν και υπάρχει στροφή προς τον ιδιωτικό τομέα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο και πρόγραμμα για να τα λύσει. Το ΠΑΣΟΚ έχει πρόγραμμα. Οι γιατροί επί παραδείγματι χρειάζονται περισσότερα οικονομικά κίνητρα, να αναβαθμιστεί ο ρόλος τους , να έχουμε ίσες ευκαιρίες στην υγεία για όλους», λέει η ίδια.

Επίσης, η κ. Βουρεξάκη δηλώνει ότι, η 9η Ιουνίου δεν πρέπει να είναι μια Κυριακή αποχής, να πάνε όλοι να ψηφίσουν γιατί διακυβεύεται το μέλλον τους, το οποίο εξαρτάται από την πολιτική που θα χαράξουν οι ευρωβουλευτές που θα ψηφίσουν και θα στείλουν στην Ευρώπη. «Η Ελλάδα πρέπει να σταθεί δυνατά μέσα σε μια δυνατή, καινούρια Ευρώπη».

Ακολουθεί το πολύ ενδιαφέρον «Τετ α Τετ» με την υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ , Κατερίνα Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή.

ΗΧΗΤΙΚΟ