ΚΙΝΑΛ: Ο Νίκος Μουτσάκης για την Νομαρχιακή Επιτροπή – Η πρώτη επίσημη δήλωση κ οι… φήμες

Share

Ο δικηγόρος κ. Νίκος Μουτσάκης (εκπρόσωπος Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Νότιας Δωδεκανήσου) δήλωσε στην εφημερίδα «δημοκρατική» ότι ενδιαφέρεται για την θέση του επικεφαλής της Νομαρχιακής –μέχρις ότου διενεργηθούν οι επόμενες κινήσεις, το Συνέδριο, οι εκλογές νέων κομματικών οργάνων κ.λπ.

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη επίσημη δήλωση που γίνεται αναφορικά με το κομματικό όργανο του ΚΙΝΑΛ / ΠΑΣΟΚ ύστερα και από τις παραιτήσεις των μελών που είχαν προηγηθεί των εσωκομματικών εκλογών. 

Οι φήμες πάντως ήθελαν και άλλους να ενδιαφέρονται σφόδρα για την συγκεκριμένη θέση αλλά διαφαίνεται πως η πλάστιγγα γέρνει προς το πρόσωπο του κ. Μουτσάκη. 

Σε σχετική δήλωσή του προς την εφημερίδα «δημοκρατική» ο κ. Μουτσάκης ξεκαθαρίζει τα εξής:
«Μέχρι τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη των νέων Νομαρχιακών Επιτροπών και των συνέδρων για το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, οι Επιτροπές οφείλουν να λειτουργούν, να παρεμβαίνουν στα ζητήματα που αφορούν στις κοινωνίες και να επιτελούν τον ρόλο τους ως κατά τόπους κομματικά όργανα που αφουγκράζονται τα αιτήματα των πολιτών.

Η επίσημη παραίτηση 10 μελών από τη Νομαρχιακή Επιτροπή δεν αποτελεί λόγο αδράνειας της Ν.Ε. ούτε λόγο να αποτελέσει σώμα ξένο από την κοινωνία το όργανο του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα. Ειδικά δε μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη ως Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και μετά την προσπάθεια ανασυγκρότησης του χώρου, θα ήταν άδικο απέναντι στους χιλιάδες πολίτες που ήρθαν στις κάλπες να παραμείνουμε στο παρασκήνιο και να βυθιστούμε στην εσωστρέφεια.

Η κοινωνία και οι καιροί απαιτούν παρεμβάσεις και απαντήσεις στα προβλήματα των πολιτών. Και το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μπορεί να τις δώσει.

Νίκος Μουτσάκης
Εκπρ. Τύπου Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ν. Δωδεκανήσου
Δικηγόρος – Νομική Σχολή ΑΠΘ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ
-Σημειώνεται πως τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Νότιας Δωδεκανήσου (μετά τις παραιτήσεις που προηγήθηκαν) είναι τα κάτωθι:

ΜΕΛΗ Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
1. ΒΑΣΙΛΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2. ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
3. ΖΑΝΕΤΤΟΥΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
4. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
5. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΣΜΑΡΩ
6. ΚΑΡΝΑΒΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
7. ΚΟΛΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
8. ΚΟΥΦΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
9. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
10. ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
11. ΜΠΟΥΛΙΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
12. ΠΑΓΚΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
13. ΤΡΕΧΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
14. ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Πηγή: dimokratiki.gr