ΚΙΝΑΛ ΡΟΔΟΣ: Αυτή είναι η νέα πενταμελής (προσωρινή) γραμματεία μέχρι τις εκλογές -Ονόματα

Share

ΝΕΑ γραμματεία συστάθηκε στο ΚΙΝΑΛ / ΠΑΣΟΚ Νότιας Δωδεκανήσου ενόψει της διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών οι οποίες τοποθετούνται να γίνουν μέσα στον Απρίλιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αρχικώς υπήρξε πρόταση για τριμελή γραμματεία αλλά κατέληξαν σε πενταμελή -στην οποία εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις.

Η συνεδρίαση -η οποία επρόκειτο να γίνει χτες, αλλά δεν σημειώθηκε απαρτία- έλαβε χώρα σήμερα με τηλε-διάσκεψη. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Οργανωτικό στα κεντρικά του κόμματος.

Η νέα (προσωρινή) επιτροπή που είναι πενταμελής από αποτελείται από τους εξής: από το μπλοκ του προέδρου κ. Νίκου Ανδρουλάκη, οι κ.κ. Παναγιώτης Μπουλιέρης και Νίκος Μουτσάκης, από το Παπανδρεϊκό μπλοκ ο κ. Βασίλης Καρνάβας, από το μπλοκ του κ. Ανδρέα Λοβέρδου ο κ. Δημήτρης Ζανεττούλης και από την πλευρά του κ. Παύλου Χρηστίδη η κυρία Κατερίνα Διακογεωργίου. 

Τα επόμενα βήματα είναι να συνεδριάσει η επιτροπή για να προετοιμάσει το έδαφος μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές που θα αναδείξει τα νέα κομματικά όργανα.

Άλλες πληροφορίες ανέφεραν πάντως ότι επίκειται μια επίσκεψη του κ. Νίκου Ανδρουλάκη σε Ρόδο και σε νησιά της περιοχής μας, το επόμενο χρονικό διάστημα.