Κλαίει η πλάση: Το συγκλονιστικό σκίτσο με το ελάφι της Ρόδου που κάνει τον γύρο του πλανήτη

Share

Κλαίει όλη η πλάση για την τεράστια οικολογική καταστροφή που συνέβη στην Ρόδο αυτή την εβδομάδα κόλαση. Χιλιάδες ζώα νεκρά, χιλιάδες άνθρωποι τρέχουν να σωθούν και εγκαταλείπουν το βιός του. Με την μεγαλύτερη έμφαση να δίνεται στο σπάνιο ελάφι του νησιού, το Πλατόνι το σπάνιο αυτό ελάφι που είναι υπό εξαφάνιση και κάθε μέρα μετράμε θύματα από την πύρινη λαίλαπα. Ένα σκίτσο, χιλιάδες λέξεις και ώρες αγωνίας για τον πύρινο εφιάλτη που βιώνει για 6η μέρα η Ρόδος. 

Τα σκίτσα είναι του Χρήστου Παπανίκου

“Γροθιά στο στομάχι” οι εικόνες με τα νεκρά ελάφια από τη φωτιά

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τη φωτιά στη Ρόδο. Την ώρα που η επιχείρηση της Πυροσβεστικής είναι σε πλήρη εξέλιξη, την ώρα που οι πολίτες έχουν φύγει από τα σπίτια τους και οι τουρίστες από τα καταλύματά τους, αυτό το βίντεο που κυκλοφόρησε κόβει πραγματικά την ανάσα.

Στο συγκλονιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε από το χωριό Ασκληπειό στη Ρόδο, υπάρχουν νεκρά ελάφια από τη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη στο νησί. Το βίντεο αυτό είναι «γροθιά στο στομάχι» και καταδεικνύει ότι ο θάνατος δεν λείπει ούτε από αυτή τη φωτιά που απομάκρυνε από τα σπίτια του τουλάχιστον 19.000 άτομα.

info: petkeepers