ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ 2: Στις 25 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα – Συμμετέχει η Ροδίτισσα Χριστίνα Πάγκαλη (video)

Share

Στις 25 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή (και κάθε Κυριακή στις 21:00) θα κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, το Κόκκινο Ποτάμι!

Η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, το Κόκκινο Ποτάμι που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές, έρχεται τη νέα σε σεζόν με τα συγκλονιστικά επεισόδια να προβάλλονται μία μέρα την εβδομάδα.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδεύουν σε αυτές τις δύσκολες εποχές, μέσα από την συγκλονιστική ιστορία, αλλά και τις ερμηνείες των ηθοποιών που θα κόψουν την ανάσα μας.

Στην σειρά παίζει και η Ροδίτισσα ηθοποιός Χριστίνα Πάγκαλη, την οποία έχουμε δει και σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές!

Τα γυρίσματα στα οποία συμμετέχει η Χριστίνα ολοκληρώνονται σύντομα και από εκεί και πέρα, ίσως να συμμετέχει και σε άλλα επεισόδια.

Σε ανάρτησή της η Χριστίνα, είναι μαζί με τον Καρπαθιακής καταγωγής ηθοποιό Μανώλη Γεραπετρίτη!

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Ασπασία – Βλαχογιάννης
Κόκκινο ποτάμι – η Συνέχεια….
#opentv #tvseries #manousakis

«Το Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια», έρχεται τη νέα σεζόν στο OPEN.

Η συνέχεια του Κόκκινου Ποταμιού θα εξελιχθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους, με παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στον Πόντο, και φυσικά στη Σμύρνη, όπου θα «βιώσουμε» ξανά την απελπιστική καταστροφή της το 1922.

Η υπερπαραγωγή του Κόκκινου Ποταμιού – Η Συνέχεια, με το πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών, συγκεκριμένα 220 σε βασικούς ρόλους, 260 σε συμπληρωματικούς και με περισσότερους από 2.500 σε βοηθητικούς, θα συνεχίζει τα γυρίσματα ανά την Ελλάδα. Πρώτοι σταθμοί η Θεσσαλονίκη, το Μεταξοχώρι, τα Αμπελάκια στη Λάρισα, η Βέροια αλλά και η Ξάνθη. Φυσικοί χώροι, εξωτερικά γυρίσματα και εντυπωσιακά σκηνικά που θα μας ταξιδέψουν και θα μας μεταφέρουν στο κλίμα της εποχής.

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης
Σενάριο: Σταύρος Αβδούλος- Ειρήνη Ριτσώνη
Παραγωγή: Τηλεκίνηση Α.Ε.

Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Μάγκου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάμπρος Κτεναβός, Πέρης Μιχαηλίδης, Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Παπαφωτίου, Ηρώ Μουκίου, Τάσος Σωτηράκης, Πέτρος Ξεκούκης, Εύα Σιμάτου, Μανταλένα Παπαδάτου, Σταμάτης Τζελέπης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Φωτίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Τάκης Σακελλαρίου, Παυλίνα Ζάχρα, Παύλος Κουρτίδης, Μαριάννα Κιμούλη, Γιώργος Χαλεπλής, Μαίρη Χήναρη, Γιώργος Ματαράγκας, Γιάννης Ίτσιος κ.α.

ΒΙΝΤΕΟ