Κόνσολας: Η ΔΕΗ οφείλει να ανταποδώσει αυτά που ως εθνική προσφορά συνεισφέρουν οι νησιώτες (video)

Share

Μείωση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ του Αυγούστου για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο

Αντικατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού με νέο και σύγχρονο στους σταθμούς της ΔΕΗ σε Κω και Κάλυμνο

Αυξημένη και κατά προτεραιότητα μοριοδότηση του κριτηρίου της εντοπιότητας στους σταθμούς και στις μονάδες παραγωγής της ΔΕΗ στα Δωδεκάνησα

Διασύνδεση των νησιών με το ηπειρωτικό δίκτυο της ΔΕΗ

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Όπως η ΔΕΗ ζητά από τον πολίτη να είναι συνεπής έτσι και εκείνη πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της, δήλωσε ο πρώην υφυπουργός κ. Μάνος Κόνσολας, κατά την ενημέρωση που μας έδωσε για την επίσκεψή του στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Κάλυμνο. Μίλησε για ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού, για μείωση τιμολογίων, για διασύνδεση των νησιών με την ηπειρωτική χώρα προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα των διακοπών ρεύματος οριστικά, κα.

Ο βουλευτής επισκέφθηκε τον Αυτόνομο Σταθμό Παραγωγής της ΔΕΗ στην Κάλυμνο το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021, συνοδευόμενος από τον Έπαρχο Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, κ. Μανώλη Μουσελλή, τον Δήμαρχο Καλύμνου, κ. Δημήτρη Διακομιχάλη και από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου και μέλος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κ. Άγγελο Καλαθιανάκη. Συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Σταθμού Παραγωγής της ΔΕΗ Καλύμνου, κ. Ρωμανό Σταύρο, και συζήτησε τόσο μαζί του όσο και με τους εργαζόμενους για το  πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις αλλεπάλληλες διακοπές ηλεκτροδότησης.

Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί ο κ. Μάνος Κόνσολας  μαζί με τον κ. Μανώλη Μουσελλή,  μας ενημερώνει αναλυτικά για το τι συζητήθηκε και αποφασίστηκε να γίνει άμεσα αλλά και για τις προτάσεις του για μια μονιμότερη λύση για τις συχνές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος και ευχαριστεί τους εργαζόμενους της ΔΕΗ που πάντα με μεράκι και εγρήγορση προσπαθούν να διορθώσουν τα προβλήματα, και τον κ. Μουσελλή ο οποίος τον κρατά πάντα ενήμερο για τα γεγονότα και τα προβλήματα που προκύπτουν.

BINTEO