Κοπή πίτας του Επαρχείου της ΠΕ Καλύμνου από τον έπαρχο Μανώλη Μουσελλή (φωτος κ βίντεο)

Share

Σε ένα εξαιρετικό κλίμα χαράς, συγκίνησης, με ανταλλαγή ευχών και με πολλούς προσκεκλημένους, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επαρχείου της ΠΕ Καλύμνου, στο Επαρχιακό Μέγαρο. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Ο Έπαρχος, Μανώλης Μουσελλής, θέλοντας να τιμήσει όλους όσους υπηρέτησαν το θεσμό του Επάρχου κατά το παρελθόν, προσκάλεσε τους προκατόχους του για δεύτερη φορά, να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα μαζί. Στην πρόσκλησή του ανταποκρίθηκαν και ήταν εκεί η Χρυσούλα Σιφουνιού, ο Γιώργος Ρούσσος, ο Σάκης Ζερβός και ο Κώστας Σταυλάς, άνθρωποι που άφησαν ο καθένας το δικό του στίγμα στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων των νησιών μας.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Παϊσιος, παρουσία επίσης του Δημάρχου, Δημήτρη Διακομιχάλη, των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, Γιάννη Μαστροκούκου, Γιάννη Γαλουζή, Μιχάλη Μπούκη, Δημοτικών και Περιφερειακών συμβούλων, μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Καλύμνου, εκπροσώπων του στρατού, εργαζομένων του Επαρχείου και άλλων προσκεκλημένων. Το φλουρί βρήκε η Μαρία Αλεξανδράκη, στην οποία ο Έπαρχος παρέδωσε μια πολύ όμορφη εικόνα του Αγίου Σάββα.