Κοριτσάκι είναι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στη Ρόδο με την έλευση του νέου έτους! – Τα γεγονότα

Share

Κοριτσάκι είναι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στη Ρόδο με την έλευση του νέου έτους. Σε πελάγη ευτυχίας πνέουν ο κ. Παναγιώτης Παραπονιάρης και η κα Ζωοπηγή Μπουρνέλη οι οποίοι τις 7.37 το πρωί της πρωτοχρονιάς, υποδέχθηκαν στην κλινική Euromedica το νέο μέλος της οικογένειας τους, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, βάρους 2,965 κιλών.

«Έχουμε μία κόρη δέκα ετών την Αικατερίνη και προσπαθούσαμε εδώ και οκτώ χρόνια να αποκτήσουμε δεύτερο παιδί. Τον Ιανουάριο του 2022 επισκέφθηκα την μαιευτήρα-γυναικολόγο κυρία Ειρήνη Αγγελίδου-Χαιρέτη και μου είπε ότι μέχρι τον Απρίλιο θα έχω μείνει έγκυος, όπως και έγινε. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας βοήθησε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Η γέννηση της μικρής μας, είναι το καλύτερο δώρο για τη νέα χρονιά», δήλωσε η κα Μπουρνέλη στη δημοκρατική.

Το 2023 έφθασε στη Ρόδο ήσυχα, ειρηνικά και αισιόδοξα, φανερώνοντας τις προθέσεις του για την πορεία της χρονιάς. Πέρα από το ευτυχές γεγονός της γέννησης ενός χαριτωμένου κοριτσιού, η Ρόδος υποδέχθηκε τους πρώτους επισκέπτες της χρονιάς. Συνολικά 1.800 επιβαίνοντες στο κρουαζιερόπλοιο Lyrica που έδεσε νωρίς το πρωί στο τουριστικό λιμάνι έκαναν «ποδαρικό» στη νέα σεζόν, η οποία ανοίγει επίσημα στις 11 Μαρτίου με τις πρώτες αφίξεις να έχουν προγραμματιστεί από την Easy Jet.

«Η πρώτη ημέρα του χρόνου ξεκίνησε όπως αρμόζει στη Ρόδο. Με ήλιο, χαμόγελα, αισιοδοξία και μουσική υποδεχθήκαμε τους πρώτους 1.800 επισκέπτες μας», ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου, κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Δεν υπήρξαν συμβάντα στα οποία κλήθηκαν να παρέμβουν η Πυροσβεστική Υπηρεσία ή η την ΕΛ.ΑΣ. μετά την έλευση του νέου έτους. / Πηγή: dimokratiki .gr

-Στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στο 100 η πρώτη κλήση έγινε σήμερα στις 01:30 τα ξημερώματα και αφορούσε διατάραξη της κοινής ησυχίας από κατάστημα που έπαιζε μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

-Το αμέσως επόμενο συμβάν ήταν ένας συναγερμος σε επιχείρηση κοντά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Στην Πυροσβεστική μέχρι στιγμής συμβάν δεν έχει καταγραφεί.

-Η πρώτη πτήση που έκανε ποδαρικό στη Ρόδο ήταν της εταιρείας Sky Express που ήρθε στο νησί μας στις 08:18 το πρωί από το Ηράκλειο της Κρήτης.

-Η πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε στις 04:00 τα ξημερώματα για περιστατικό μέθης.