La Casa De Papel: Τέλος τα γυρίσματα – Το φινάλε της συμμορίας έρχεται με την 5η σεζόν (video)

Share

Μετά από μήνες γυρισμάτων εν μέσω πανδημίας η “Τέλεια Ληστεία” φτάνει πιο κοντά στο τέλος…επιτέλους. Το Netflix, μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα, ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα της 5ης και τελευταίας σεζόν του La Casa De Papel ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Για την αναμνηστική φωτογραφία, η συμμορία του “Καθηγητή” (Alvaro Morte) φωτογραφήθηκε σύσσωμη με τα παλιά και τα νέα της μέλη, ακόμη και ένα που δε ζει πλέον. Αναφερόμαστε στον “Berlin” του Pedro Alonso, o οποίος βρίσκεται ανάμεσά τους, καθώς για ακόμη μια σεζόν θα εμφανιστεί μέσω των flashbacks.

Τον Ιούλιο του 2020 μάθαμε πως η ερχόμενη σεζόν θα είναι και η τελευταία, μια ανακοίνωση που ξάφνιασε τους πάντες, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι έχει ένθερμους fans σε ολόκληρο τον πλανήτη και αποτελεί την πιο δημοφιλής ξενόγλωσση πρωτότυπη σειρά του Netflix παγκοσμίως.

Ωστόσο, ο “mastermind” πίσω από τη σειρά, Alex Pina, δεν απέκλεισε μια πιθανή συνέχεια στο σύμπαν του LCDP με κάποια spinoff σειρά λέγοντας πως “δεν μπορώ να επιβεβαιώσω το οτιδήποτε αλλιώς το Netflix θα μου βάλει βόμβα στο σπίτι”. Άλλωστε αποτελεί ένα κερδοφόρο concept για τη streaming υπηρεσία, η οποία ετοιμάζει την κορεάτικη βερσιόν της “Αντίστασης”

Η 5η και τελευταία σεζόν της “Τέλειας Ληστείας” θα αποτελείται από 10 επεισόδια, περισσότερα από τις προηγούμενες δύο σεζόν του σόου από την εποχή που προβάλλεται ως “Netflix Original” σειρά.

Ακόμη, όμως, δεν δόθηκε η πολυπόθητη ημερομηνία κυκλοφορίας του φινάλε του “LCDP”. Αρχικά, το Netflix σκόπευε να προβάλλει τα τελευταία επεισόδια μέσα στο 2021 και συγκεκριμένα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Κάτι τέτοιο, με την καθυστέρηση λόγω της πανδημίας, φαντάζει αδύνατο και οι τελευταίες -εκ των έσω- πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παιχτούν προς τα τέλη του έτους, πιθανότατα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021. / unboxholics

ΒΙΝΤΕΟ