Λειτουργία Γραφείου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κάλυμνο

Share

 

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Οργάνωση Μελών Καλύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , ενημερώνουν τα μέλη και τους φίλους τους ότι, τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  στην Κάλυμνο πρόκειται στο εξής να λειτουργούν σε καθημερινή βάση τις πρωινές ώρες (Δευτέρα- Παρασκευή,
09.00-14.00).
Σας περιμένουμε όλους για οργάνωση, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, την τοπική μας κοινωνία και τη ζωή μας γενικότερα, αναφέρει το δελτίο τύπου

ΘΕΜΑ: Λειτουργία Γραφείου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κάλυμνο
Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ότι τα γραφεία μας στην Κάλυμνο πρόκειται στο εξής να λειτουργούν σε καθημερινή βάση τις πρωινές ώρες (Δευτέρα- Παρασκευή, 09.00-14.00).

Σας περιμένουμε όλους για οργάνωση, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, την τοπική μας κοινωνία και τη ζωή μας γενικότερα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελεί πυλώνα του προοδευτικού χώρου μέσα στην κοινωνία μας, και είναι σε θέση να διαμορφώσει ένα ευρύ δημοκρατικό, προοδευτικό μέτωπο, του οποίου θα ηγηθεί ως η μεγαλύτερη δύναμη της προοδευτικής αντιπολίτευσης.

Το στελεχιακό δυναμικό, οι προτάσεις μας και οι πολιτικές μας αποτελούν ισχυρό ανάχωμα απέναντι όχι μόνο στα καταστροφικά σχέδια διάσπασης των αριστερών δυνάμεων, από όπου κι αν εκπορεύονται αυτά, αλλά και απέναντι σε μια άκρως ανάλγητη, αντιλαϊκή Κυβέρνηση, η οποία διαρρηγνύει καθημερινά τον κοινωνικό ιστό και φτωχοποιεί την κοινωνία αφήνοντας απροστάτευτους τους συμπολίτες μας και εξασφαλίζοντας κέρδη για τους προνομιούχους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με Πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη, είναι και θα παραμείνει Κόμμα των Μελών του. Από αυτά αντλεί την νομιμοποίηση του και την δύναμη να αφουγκράζεται καθημερινά τα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, να ελέγχει την Κυβέρνηση της ΝΔ για την αδιαφορία και την αναλγησία της και να προτείνει παρεμβάσεις και μέτρα για την ουσιαστική ανακούφιση των πολιτών και την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Την ενεργοποίηση όλων των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιδιώκουμε με τη λειτουργία του Γραφείου Καλύμνου, να θέσουμε σε πρώτη προτεραιότητα. Επιδιώκουμε την εξωστρέφεια, την ανταλλαγή απόψεων και τη δημιουργική ζύμωση για την παραγωγή ουσιαστικών προτάσεων και πολιτικών, μέσα από μια ενεργή γείωση με την τοπική μας κοινωνία και την διάχυση του προοδευτικού μας μηνύματος προς όλες τις κατευθύνσεις.

Σε αυτή μας την νέα αρχή, σας θέλουμε όλους συμμέτοχους.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για την επικοινωνία: syrizakalymnou@gmail.com
Αγγελική Σ. Τρικοίλη
Συντονίστρια ΟΜ – Υπεύθυνη Γραφείου Καλύμνου