Liber Life Rhodes: Στατική διαμαρτυρία στην Παλιά Πόλη για τα γαϊδουράκια που κακοποιούνται στην Λίνδο

Share

Η Liber Life Rhodes παρακολουθεί αδιαλείπτως την ιδιαίτερα ανησυχητική κατάσταση κακοποίησης ιπποειδών στη Ρόδο, Σαντορίνη αλλά και σε άλλα νησιά και περιοχές της χώρας μας, που ελλείψει ελεγκτικού μηχανισμού δεν δείχνει να περιορίζεται, αλλά απεναντίας εικόνες και βίντεο ως θλιβερά τεκμήρια κάνουν το γύρο του κόσμου, προσβάλλοντας τον πολιτισμό μας σε ένα νησί κόσμημα για τη χώρα μας και τον πλανήτη.

Εικόνες που επιβεβαιώνουν την ανεξέλεγκτη και κακή χρήση ανυπεράσπιστων ζώων με συνθήκες σκλαβιάς, για εμπορικούς σκοπούς καθώς και για διεκπεραίωση διαφόρων εργασιών χωρίς καμία προστασία.

Ενάντια στην ανεξέλεγκτη, επαναλαμβανόμενη και χωρίς όρια κακοποίηση των ζώων αυτών, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία της για το ντροπιαστικό και χρόνιο αυτό φαινόμενο η Liber Life Rhodes πραγματοποίησε στατική διαμαρτυρία, την περασμένη Κυριακή 17 Ιουλίου στη Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Ζητάμε από όλους τους συμμετέχοντες να σεβαστούν τις ειρηνικές διαθέσεις της ομάδας μας. Δεν ερχόμαστε σε κανενός είδους αντιπαραθέσεις με τουρίστες ή κατοίκους του νησιού. Σεβόμαστε το χώρο που βρισκόμαστε και παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας.