Live Μητσοτάκης στο 15ο Συνέδριο της ΝΔ: “Θα ξανακάνουμε την Ελλάδα μπλε στις Ευρωεκλογές” (video)

Share

 

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο Ζάππειο Μέγαρο για το 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, όπου αυτή την ώρα πραγματοποιεί την ομιλία του ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επιλογή του χώρου διεξαγωγής δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού το Ζάππειο είναι συνυφασμένο με την υπογραφή της Συνθήκης ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ, από τον ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Δείτε live την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας από το βήμα του Ζαππείου Μεγάρου λέγοντας ότι: «Αγαπητοί Νεδοημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες, σας ευχαριστώ για αυτήν την εντυπωσιακή υποδοχή. Θα ξανακάνουμε “μπλε” την Ελλάδα στις Εκλογές της 9ης Ιουνίου. Η παρουσία σας με τιμά και με συγκινεί για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας, με τη φλόγα του γαλάζιου πυρσού να καίει στις καρδιές μας. Το Συνέδριο συμπίπτει με τα 50 χρόνια της Δημοκρατίας στη χώρα και μετα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας. Για αυτή τη βραδιά θα ήταν πολύ περήφανος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μας, ο ιδρυτής μας».

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός έκανε μία ιστορική αναδρομή της Νέας Δημοκρατίας, τιμώντας τους προηγούμενους προέδρους της παράταξης. «Ήταν γραφτώ να παρακολουθήσω τη διαδρομή των πρώτων μας προέδρων», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας ειδική αναφορά στον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. «Μεγάλη επιρροή είχαν πάνω μου οι σκέψεις και οι συμβουλές που άκουσα από τον Παύλο Μπακογιάννη», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ζάππειο Μέγαρο. | Parapolitika