Lord of the Rings: The Rings of Power: Κυκλοφόρησε νέο, μεγαλύτερο τρέιλερ

Share

Η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς της Amazon «The Lord of the Rings: The Rings of Power» πλησιάζει, καθώς το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 στην πλατφόρμα Amazon Prime Video.

Η σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν και διαδραματίζεται πολλά χρόνια πριν από τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στις ταινίες «The Hobbit» και «The Lord of the Rings», καλύπτοντας ουσιαστικά αρκετά από τα γεγονότα του «Σιλμαρίλιον».

Το νέο τρέιλερ ξετυλίγει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τη νέα σειρά. Οι φαν βλέπουν την Galadriel (Μόρφιντ Κλάρκ) να στέκεται μπροστά από άδεια κράνη, υποδηλώνοντας τις απώλειες που σημειώθηκαν στον τελευταίο μεγάλο πόλεμο για την εξάλειψη του κακού από τον κόσμο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην επίσημη σελίδα του Amazon Prime Video, η επερχόμενη spinoff σειρά εκτός από ελληνικούς υπότιτλους θα έχει μεταγλωτιστεί και στα ελληνικά. Θα αποτελείται από οκτώ εβδομαδιαία επεισόδια, ενώ τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι δημιουργοί της σειράς J.D. Payne και Patrick McKay, οι οποίοι έχουν αναλάβει και την παραγωγή αποκάλυψαν ήδη πως θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος. «Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μια σειρά για όλες τις ηλικίες, ακόμα κι αν σε κάποιες στιγμές φαίνεται τρομακτική. Έτσι είναι το στιλ του Τόλκιν, τρομακτικό, πολιτικό, έξυπνο, αλλά και πολύ ζεστό», αναφέρει ο Patrick McKay. Τέλος, επιβεβαίωσε πως στη σειρά δεν θα υπάρχουν καθόλου σκηνές βίας ή σεξ, όπως στο Game of Thrones.

VIDEO