Μανώλης Μουσελλής: «Μαζί πετύχαμε! Συνεχίζουμε μαζί για μια καλύτερη ζωή για τα νησιά μας» (video)

Share

 

«Μαζί πετύχαμε! Συνεχίζουμε μαζί στο ίδιο μοτίβο για μια καλύτερη ζωή για τα νησιά μας»

«Η υποστήριξη των συμπατριωτών μας στις δράσεις του Επαρχείου με συγκινεί και με κάνει να νιώθω μεγαλύτερο το βάρος της ευθύνης»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

«Ο Β΄ Βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης αυτή τη στιγμή με εκφράζει. Υπάρχει πεδίο δράσης για να συγχρονίσεις- οργανώσεις προτάσεις, μελέτες που έρχονται από τον Α΄ Βαθμό και με τους πόρους που φθάνουν στην Περιφέρεια, Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς, γίνονται πολλά έργα. Θεωρώ ότι η συμμετοχή μου στην  Περιφέρεια είναι το καλύτερο και για τα νησιά μας». Αυτά δηλώνει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Μανώλης Μουσελλής στη συνέντευξή του στο NEWS-POLITICS, απαντώντας στο ερώτημα της δημοσιογράφου, γιατί επέλεξε και πάλι το δεύτερο βαθμό Τ.Α. Δεν έκρυψε βέβαια ότι καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του έπαιξε η ισχυρή προσωπικότητα, η εργατικότητα και η αποτελεσματικότητα του Γιώργου Χατζημάρκου, ο οποίος σεβάστηκε τον ίδιο, την πορεία του και το πόσο δούλεψε ως Έπαρχος.

Με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο

Ο κ. Μουσελλής βλέπει ότι υπάρχει ευρεία αποδοχή της Παράταξης του σε όλα τα νησιά, κάτι που κάνει το έργο τους πιο εύκολο στο δρόμο προς τις εκλογές. Καταφέραμε να γίνουν έργα στα νησιά που είχαμε χρόνια να τα δούμε , λέει ο ίδιος. Έργα υλικά στον τομέα της υγείας, στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την καθημερινότητα, και έργα άυλα , όπως η εθελοντική συμμετοχή και η υποστήριξη πολλών συμπατριωτών μας στις δράσεις και το έργο του Επαρχείου αλλά και η πολύ καλή σχέση που έχει «χτιστεί» με υπομονή και προσοχή με τους Δημάρχους όλων των νησιών της ΠΕ Καλύμνου. «Δεν ήθελα ποτέ να πάρω αρμοδιότητες των Δήμων ούτε να συγκρουστώ μαζί τους», πρόσθεσε.

Ο Μανώλης Μουσελλής θεωρεί πως η τετραετία που πέρασε ήταν προσοδοφόρα και επιθυμία του είναι να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και να ολοκληρωθούν τα υπόλοιπα έργα που είναι σε εξέλιξη. Τονίζει ότι ο ρόλος της Περιφέρειας και των Συμβούλων της  είναι αναπτυξιακός και υποστηρικτικός.

«Θέλω να συνεχίσω για μια ακόμα θητεία στο Β΄ Βαθμό. Δούλεψα, μαζί με τον κόσμο πετύχαμε και θέλω να συνεχίσω γιατί μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τους νησιώτες.»

ΒΙΝΤΕΟ

Σύντομο βιογραφικό του κ Μουσελλή.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΟΥΣΕΛΛΗΣ

  • 2019-2023 Έπαρχος Π.Ε. Καλύμνου.
  • 2010-2019 Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καλυμνίων.
  • 2014-2016 Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καλυμνίων.
  • 2014-2019 Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καλυμνίων.
  • 1995-2021 Πρόεδρος Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Π.Ε. Καλύμνου.
  • 2018-2021 Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Πανελληνίας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.).
  • 2012-2015 Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Πανελληνίας Ομοσπονδίας  Φοροτεχνικών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.).
  • 2015-2018 Αντιπρόσωπος Πανελληνίας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών (ΠΟ.Φ.Ε.Ε.) στην Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.