Μάνος Παναρετάκης: Ο Έλληνας λιμενεργάτης που μπήκε στην 6άδα των ωραιότερων ανδρών στον κόσμο!

Share

Tα καλλιστεία Mr. World Tourism 2022 πραγματοποιήθηκαν στις Φιλιππίνες και ωραιότερος άνδρας στον κόσμο αναδείχθηκε ο 20χρονος Martín Machiñena από την Ουρουγουάη.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο La Benue Event Center στην πόλη Cabanatuan των Φιλιππίνων και ο νικητής είναι μοντέλο, ηθοποιός, μουσικός, αθλητής και φοιτητής επικοινωνίας από το Μοντεβιδέο.

“Είμαι ευγνώμων για όλη την υποστήριξη και την αγάπη που μου δώσατε. Είμαι περήφανος που εκπροσώπησα τη χώρα μου και τώρα θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να εκπροσωπήσω αυτόν τον υπέροχο οργανισμό και να οικοδομήσω έναν καλύτερο κόσμο”, δήλωσε ο ίδιος.

Δεύτερος αναδείχθηκε ο Μάρσιο Τινγκ από τη Βραζιλία, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Νιβάτ Νακνουάν από την Ταϊλάνδη.

Τους Top 6 φιναλίστ ολοκλήρωσαν ο Ivan Pimentel από τη Δομινικανή Δημοκρατία, ο Μάνος Παναρετάκης από την Ελλάδα και ο Phung Phuoc Thinh από το Βιετνάμ.

Ο Έλληνας εκπρόσωπος Μάνος Παναρετάκης ασχολείται με τη μόδα, ενώ το επάγγελμά του είναι λιμενεργάτης. Ήταν ο μοναδικός διαγωνιζόμενος που μίλησε αγγλικά και δεν χρησιμοποίησε τη βοήθεια μεταφραστή, ενώ εντυπωσίασε εκτός από την εμφάνισή του και με τις απαντήσεις του. Η τέταρτη θέση ήταν δικαιωματικά δική του. / newsbreak