Μαρία Σπυράκη από την Ρόδο: «Το ευρωπαϊκό είναι εθνικό και το εθνικό, είναι τοπικό» -ΗΧΗΤΙΚΟ

Share

 

Για το διακύβευμα της ευρωκάλπης του προσεχούς Ιουνίου 2024, καθώς και για την επόμενη μέρα και την ατζέντα που θα κυριαρχήσει στο επόμενο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, μίλησε στο Ρ/Σ Notos News η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

«Μέρα με την μέρα, αυξάνεται η αποδοχή της Νέας Δημοκρατίας από τους πολίτες, εξ αιτίας του γεγονότος ότι έχουμε την ευκαιρία να συνομιλούμε μαζί τους και να παρουσιάζουμε την μεγάλη εικόνα και την πρόοδο που παρουσιάζει η χώρα από το 2019 έως και σήμερα, με σημείο αιχμής στον ρόλο που διαδραματίζει η κυβέρνηση και οι ευρωβουλευτές» -δήλωσε μεταξύ άλλων η κα Σπυράκη.

Αναφέρθηκε ακόμη στην μεγάλη μεταρρύθμιση της επιστολικής ψήφου, στην ανάγκη αύξησης των μισθών στην Ελλάδα οπότε θα καταφέρουν να ευθυγραμμιστούν με τους αντίστοιχους στις ευρωπαϊκές χώρες, ενώ υπογράμμισε ότι «Το ευρωπαϊκό είναι εθνικό και το εθνικό, είναι τοπικό».

Η κα Σπυράκη έχει από το πρωί σειρά επαφών με τα κομματικά στελέχη και αργότερα συναντήσεις με κόσμο και φορείς στην Ρόδο.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΠΥΡΑΚΗ