Με χαμόγελα και συγκίνηση υποδέχτηκαν τον Πρωθυπουργό οι κάτοικοι της ακριτικής Ψερίμου

Share

Με χαμόγελα και συγκίνηση υποδέχτηκαν τον Πρωθυπουργό οι κάτοικοι της ακριτικής Ψερίμου. Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψή του από τον Ιανουάριο του 2017 στο νησί. Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ενημερωθεί για την έλλειψη ιατρού και το πρόβλημα με τη στελέχωση του περιφερειακού ιατρείου. 

Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη σε Ψέριμο

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, επισκέφθηκε το ιατρείο το οποίο λειτουργεί έχοντας υλοποιήσει ο ίδιος ως πρωθυπουργός το αίτημα των κατοίκων, άναψε κερί στην Παναγία της Ψερίμου και μίλησε με τους κατοίκους του νησιού, πολλούς από τους οποίους θυμόταν και τους φώναζε με τα μικρά τους ονόματα.

Τον Πρωθυπουργό και το επιτελείο του υποδέχτηκαν στην Ψέριμο ο Δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης, ο έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής, ο πρώην Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριντα Κρις Αλαχούζος, ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νικόλαος Φανιός, ο Λιμενάρχης Καλύμνου Θεόφιλος Τσαγκάρης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Άγγελος Καλαθιανάκης κ.α.

Το NEWS POLITICS ευχαριστεί τους: Σάντυ Λαδικού δημοσιογράφο και ιδιοκτήτρια του Radio Proto, Ωραιοπούλου Κατερίνα και Σεβαστή Κοκκίνου που βοήθησαν για να έχουμε το φωτορεπορτάζ από τις επισκέψεις του Πρωθυπουργού