News&

Με έκπτωση θα κάνουν τις αγορές τους από εμπορικά καταστήματα της Καλύμνου οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας (video)

Share

 

Με έκπτωση θα κάνουν τις αγορές τους  οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καλυμνίων, από όσα εμπορικά καταστήματα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος, Βασίλη Μουσελλή, ο οποίος έλαβε την πρωτοβουλία αυτή θέλοντας να ευχαριστήσει έμπρακτα και να επιβραβεύσει τους συναδέλφους του, εργαζόμενους στην Υπηρεσία, για το δύσκολο έργο που επιτελούν. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Ο Αντιδήμαρχος επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Άγγελο Καλαθιανάκη αρχικά και στη συνέχεια ενημέρωσαν τον εμπορικό κόσμο του νησιού και τους ζήτησαν να δίδεται έκπτωση στους εργαζόμενους της Υπηρεσίας όταν κάνουν τις αγορές τους. Αρκετοί  ήταν οι έμποροι που ανταποκρίθηκαν στην όμορφη αυτή πρωτοβουλία  και ο κ. Μουσελλής τους ευχαρίστησε ονομαστικά.

Με την ευκαιρία της συνέντευξης ο Αντιδήμαρχος ζήτησε από τον κόσμο να σεβαστεί το έργο των εργαζομένων, να κλείνουν τους κάδους όταν πετάνε τα σκουπίδια, να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους μπροστά από τους κάδους και να βγάζουν έξω τα ογκώδη αντικείμενα δύο φορές την εβδομάδα , αφού καλέσουν την Υπηρεσία Καθαριότητας.

ΒΙΝΤΕΟ

 

Exit mobile version