Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Καλύμνου «Γιάννης Παπανικόλας»

Share

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος  αγώνας δρόμου Πόλης Καλύμνου, «Γιάννης Παπανικόλας», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι, 5 Μαρτίου 2023, στην Κάλυμνο, με  συμμετέχοντες από όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου οι οποίοι,  αψηφώντας την βροχή και τον άσχημο καιρό ήρθαν να λάβουν μέρος στην αθλητική αυτή διοργάνωση, στη μνήμη του συμπατριώτη μας  ιατρού, Γιάννη Παπανικόλα. 

Μετά το πέρας της διοργάνωσης, ο πρόεδρος της Ένωσης «Καζώνης-Κάλυμνος 2000», και η  Ειρήνη Καλικατζάρου, σύζυγος του αείμνηστου Γιάννη Παπανικόλα σε αναρτήσεις τους  έγραψαν:

Γιώργος Ρούσος: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το μεσημέρι ο Αγώνας Δρόμου Πόλης Καλύμνου “ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ. Ευχαριστούμε: 1. Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Επαρχείο Καλύμνου και τον Έπαρχο κ. Μαν. Μουσελλή για την δαπάνη του ταξιδιού των στελεχών του ΣΕΓΑΣ και των Κριτών και την τελική αδειοδότηση του Αγώνα. 2.Τον Δήμο Καλυμνίων και τον Δήμαρχο κ. Διακομιχάλη, για την δαπάνη της διαμονής-διατροφής των στελεχών του ΣΕΓΑΣ και των Κριτών και την σύμφωνη γνώμη για τον Αγώνα. 3.Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλύμνου, τον Πρόεδρο του κ. Μιχ. Μπούκη και το Δ.Σ. για την Άδεια Χρήσης της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Καλύμνου. Το Λιμεναρχείο Καλύμνου και τον Λιμενάρχη κ. Τσαγκάρη για την σύμφωνη γνώμη και την εξασφάλιση πλήρους ασφάλειας με την πλήρη με την αποτελεσματική επιτήρηση και αστυνόμευση όλης της διαδρομής

Ειρήνη Καλικατζάρου: Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες που αψηφώντας τον άσχημο καιρό πήραν μέρος στον 2ο αγώνα δρόμου Γιάννης Παπανικόλας και ιδιαίτερα όσους ήρθαν από Πάτμο, Λέρο και Κω για αυτόν τον σκοπό. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον πρόεδρο κ. Ρούσσο τα μέλη του ΔΣ του σωματείου Καζώνης -Κάλυμνος 2000 και τους γυμναστές του συλλόγου  καθώς επίσης και τους κριτές του ΣΕΓΑΣ, το Δήμαρχο Καλυμνίων κο Διακομιχάλη, τον Έπαρχο Καλύμνου κ. Μουσελλή, τον Πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου κ. Μπούκη, τον λιμενάρχη Καλύμνου κ. Τσαγκάρη, τον Διοικητή του ΑΤ Καλύμνου κ. Καραθάνο, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου και το ΕΚΑΒ και τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων, το Λύκειο Ελληνίδων, τον κ Πετρίδη για την προσφορά των νερών και τον κ. Ραφαήλ Τεζάρη για τη παραχώρηση της καφετέριας του και φυσικά όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στην επιτυχή και άψογη αθλητική διοργάνωση που πρόσφερε χαρά, αισιοδοξία και όλα τα ιδεώδη του κλασικού αθλητισμού σε μικρούς και μεγάλους. Συγχαρητήρια σε όλους !!! Πετύχαμε κάθε Μάρτιο να διοργανώνεται στο νησί μας ο εν λόγω αγώνας με συμμετοχές από όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου και όχι μόνο.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ