Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 9η γιορτή εσπεριδοειδών στο Βαθύ της Καλύμνου -(φωτος κ video)

Share

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η 9η γιορτή εσπεριδοειδών, στον όμορφο, παραδοσιακό οικισμό του Βαθύ της Καλύμνου, που στόχο έχει την προώθηση των τοπικών προϊόντων όπως τυρί, κρασί, σύκα, μέλι, γλυκά, εσπεριδοειδή κ.α. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Νέων Βαθύ «Αμφιπετράν» σε συνεργασία με τους παραγωγούς και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου- Επαρχείο ΠΕ Καλύμνου. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Ο κόσμος, που κατέκλεισε το χώρο της εκδήλωσης, απόλαυσε γλυκίσματα και  φρέσκο χυμό πορτοκαλιού που προσέφερε ο Σύλλογος, αγόρασε εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, έφαγε ψητά, ήπιε και  γλέντησε μέχρι αργά. Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν τα μικρά παιδιά του Λυκείου των Ελληνίδων από το Βαθύ που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Παρακολουθήστε το πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ που ακολουθεί με χορούς και με δηλώσεις από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Βαθύ «Αμφιπετράν» Γιάννη Καράμαλη, τον Δήμαρχο Καλύμνου Γιάννη Μαστροκούκο, τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή, τον πρόεδρο του ΔΣ Δημήτρη Μαραγκό, τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Θεοφιλίδη, τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ Χρυσόστομο Αλαχούζο, τον Δημοτικό σύμβουλο Μικέ Ρήγα, τον τέως Πρόεδρο του ΔΛΤ Μιχάλη Μπούκη, τον Πρόεδρο της Καλυμνιακής Ένωσης ξενοδόχων Νικόλα Τσαγκάρη.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές! Να είμαστε πάντα καλά και να ανταμώνουμε!

 

BINTEO