Με τον Αλέξανδρο Κολιάδη (και επίσημα) η Στεφανία Στάγκα – Τι λέει στη δήλωσή της

Share

 

Με τον Αλέξανδρο Κολιάδη συμπορεύεται τελικά η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, Στεφανία Στάγκα. Το έντονο παρασκήνιο που δημιουργήθηκε πριν καιρό και το ρήγμα στη σχέση της με τον Αντώνη Καμπουράκη, την οδήγησε στην απόφασή της να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το επίμαχο περιστατικό λόγω της υπόθεσης με την ΔΕΡΜ Α.Ε. όπου διετέλεσε διευθύνουσα σύμβουλος και ο (πατέρας της) κ. Σάκης Στάγκας, πρώην δήμαρχος Ιαλυσού και νυν συνεργάτης του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, είχε εκφράσει ανοιχτά την έντονη δυσαρέσκειά του προς τον Δήμαρχο, αρνούμενος να τον στηρίξει σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. / Πηγή: news-politics

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ ΣΤΑΓΚΑ – ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

Φίλες και φίλοι,
Ροδίτισσες και Ροδίτες,

Υπηρέτησα τον τόπο μου, σχεδόν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, από τη θέση της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, με αφοσίωση και αυταπάρνηση.
Παράλληλα, προσέφερα τις υπηρεσίες μου, κατά την τελευταία διετία, και από τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της ΔΕΡΜΑΕ, όπου και συνεργάστηκα και με τον Αλέξανδρο Κολιάδη.
Ήμουν πάντοτε παρούσα όταν έπρεπε να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις.
Με προσήλωση στη νομιμότητα και στο συμφέρον του τόπου.
Αρνήθηκα να συμπράξω στη νέα σύμβαση για τις Πηγές Καλλιθέας, στηρίζοντας την έγγραφη ΑΡΝΗΣΗ του νομικού μας συμβούλου και απομακρύνθηκα από τη διοίκηση της ΔΕΡΜΑΕ για την απόφασή μου αυτή.
Είμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ για τη στάση που κράτησα και δικαιώνομαι από τις εξελίξεις.
Σήμερα δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΑΛΥΣΟΥ με την παράταξη ΕΝΑ – ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Κολιάδη.

Για την προάσπιση των συμφερόντων των συμπολιτών μας!
Για μία καλύτερη Ρόδο!
Για τα πιστεύω και τις αξίες μας!
#ΕΝΑ #ΕΝΩΜΕΝΟΙ_ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ