Με τον Χρ. Ροϊλό και τον δ/τή του νοσοκομείου, συναντήθηκε η Τ.Ο. της ΝΔ Καλύμνου – Για τις ελλείψεις ιατρών

Share

 

Συνάντηση της Τ.Ο ΝΔ Καλύμνου με τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρ. Ροϊλό και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου Νικ. Φανιό για τις ελλείψεις ιατρών

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων της νέας ανακαινισμένης πτέρυγας χειρουργείων του Νοσοκομείου Καλύμνου, παρουσία του Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστου Ροϊλού. Με την ευκαιρία της παρουσίας του κ. Ροϊλού στην Κάλυμνο, η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της ΝΔ πραγματοποίησε συνάντηση με τον κ. Ροϊλό και με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου κ. Νικόλαο Φανιό, με σκοπό να ενημερωθούν για τις ενέργειες της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας και της κυβέρνησης προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, στο Νοσοκομείο του νησιού.

Συνάντηση της Τ.Ο ΝΔ Καλύμνου με τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρ. Ροϊλό και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου Νικ. Φανιό για τις ελλείψεις ιατρών

Τόσο ο κ. Ροϊλός όσο και ο κ. Φανιός τους ενημέρωσαν για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και για τις προκηρύξεις που συχνά «βγαίνουν στον αέρα» και που δυστυχώς αποβαίνουν άγονες παρά  τα ειδικά κίνητρα που κατά καιρούς περιλαμβάνονται σε αυτές. Ο κ. Ροϊλός διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση και η ΔΥΠΕ εργάζεται για να εξευρεθούν λύσεις και να δοθούν δελεαστικότερα κίνητρα ώστε να υπάρξει ανταπόκριση από ιατρούς.

Από την πλευρά της η ΔΗΜ.Τ.Ο διαβεβαίωσε ότι είναι δίπλα στα προβλήματα της κοινωνίας και ειδικά σε αυτά που άπτονται του ευαίσθητου τομέα της Yγείας, όπως είναι δίπλα και στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Φανιό, υποστηρίζοντας τις διεκδικήσεις και τις προσπάθειες του, πάντα προς όφελος του Νοσοκομείου και των συμπατριωτών μας που θα χρειαστούν τις υπηρεσίες του.