Με τον πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη και πολύ κόσμο η κεντρική προεκλογική ομιλία του Νίκου Γερονικόλα στο Sheraton (video)

Share

 

Με πολύ κόσμο και ευχάριστη έκπληξη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Sheraton στην Ιξιά, η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Ρόδου κ. Νίκου Γερονικόλα. Το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο πρώην Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, ο πρώην δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς, ο πρώην βουλευτής κ. Κοσμάς Σφυρίου πάρα πολλά στελέχη της Ν.Δ. αλλά και του ΠΑΣΟΚ καθώς και πλήθος κόσμου, που γέμισαν την αίθουσα του ξενοδοχείου.

Η ομιλία ξεκίνησε με αρκετή ώρα καθυστέρηση, καθώς ο κόσμος που πορευόταν προς το ξενοδοχείο, είχε δημιουργήσει κυκλοφοριακό έμφραγμα για πολλή ώρα, από την περιοχή του Μήδεια, προς τα κάτω ενώ είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο λόγω έλλειψης στάθμευσης.

Η έκπληξη της εκδήλωσης ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick Boxing Μιχάλης Ζαμπίδης ο οποίος ήρθε στη Ρόδο, για να προλογίσει τον κ. Γερονικόλα στην εκδήλωση αυτή. Να σημειωθεί ότι το όνομα, είχε κρατηθεί σαν… επτασφράγιστο μυστικό μέχρι και την στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά του από τα μικρόφωνα! Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι και αυτός υποψήφιος με τον κ. Νίκο Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής.

ΒΙΝΤΕΟ

«Βρίσκομαι στην πανέμορφη Ρόδο. Έχω έρθει αρκετές φορές και αγαπώ το νησί σας. Εδώ έχω καλούς φίλους και ήρθα για να προλογίσω έναν άνθρωπο που είμαι σίγουρος ότι θα οργανώσει όσο καλύτερα μπορεί το νησί, το Νίκο Γερονικόλα».

Ακολούθησε μια σύντομη τοποθέτηση και αργότερα, έγινε η παρουσίαση όλου του συνδυασμού, των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού ‘Αρχή Οργάνωσης’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΔΩ www.dimokratiki.gr