Μετά το The Menu, έρχεται το καθηλωτικό Hunger -στο Netflix (video)

Share

Μερικές ταινίες καταφέρνουν πριν καν προβληθούν, να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των θεατών και το Hunger είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα νέα προσπάθεια που θα βρίσκεται στην πλατφόρμα του Netflix. 

Η ταινία έχει την εξής υπόθεση: Η Αόι, μια εικοσάχρονη κοπέλα, διευθύνει το τοπικό εστιατόριο με νουντλς της οικογένειάς της σε μια παλιά γειτονιά της Μπανγκόκ. Μια μέρα, η Αόι δέχεται την πρόταση να αφήσει την οικογενειακή επιχείρηση και να μπει στην ομάδα “Πείνα”, την πιο εντυπωσιακή ομάδα σεφ της Ταϊλάνδης με επικεφαλής τον μεγαλοφυή αλλά και μοχθηρό σεφ Πολ.

Αν το The Menu με τον Ρειφ Φαινς, σας σόκαρε, το Hunger, θα σας καθηλώσει! Εξαιρετική σκηνοθεσία, ατμόσφαιρα και σκληρή πραγματικότητα:

Μέσα στην κουζίνα ΔΕΝ υπάρχει δημοκρατία. Μόνο δικτατορία -λέει ο chef που δεν διστάζει να ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει η ‘αγάπη’ στο φαγητό! 

«Οι φτωχοί τρώνε για να χορτάσουν. Αλλά όταν έχεις τόσα πολλά να φας η πείνα σου δεν τελειώνει…» -μία από τις δυνατές ατάκες της ταινίας.

Η σκηνοθεσία είναι του Sittisiri Mongkolsiri, ενώ πρωταγωνιστούν οι Nopachai Chaiyanam, Chutimon Chuengcharoensukying, Gunn Svasti, Kenneth Won.

ΒΙΝΤΕΟ