“Μισεμός”-Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 αφιερωμένο στους Απόδημους και στους Σφουγγαράδες, από το Επαρχείο ΠΕ Καλύμνου (video)

Share

 

Με συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή 10 Μαΐου το πρωί στο Επαρχιακό Μέγαρο, ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου, Μανώλης Μουσελλής, περιστοιχιζόμενος από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, παρουσιάστηκαν οι κεντρικές εκδηλώσεις για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024, που θα έχουν τίτλο «Μισεμός» και θα είναι αφιερωμένες στους Απόδημους  και στους Σφουγγαράδες μας. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Ο κ. Μουσελλής εξήγησε πως η παρουσίαση του Πολιτιστικού Καλοκαιριού γίνεται από τώρα ώστε να μπορέσουν οι επισκέπτες και οι ομογενείς μας να προγραμματίσουν τις υποχρεώσεις και τα ταξίδια τους και να είναι όλοι παρόντες στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν ως «φόρος τιμής» σε δυο κοινωνικές ομάδες που έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του νησιού μας.

Επίσης, ο  Έπαρχος ευχαρίστησε τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο για την οικονομική στήριξη των εκδηλώσεων, τους μεγάλους χορηγούς Γιάννη Χαλίκο και την εταιρεία ΑΡΓΩ  και όλους τους συνεργάτες και εθελοντές που συνδράμουν πάντα στην υλοποίηση των εκδηλώσεων.

Στη συνέχεια από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής που βρισκόντουσαν στο πάνελ, Άννα Τσουλφά, Νικόλα Κουτελλά, Γιάννη Καράμαλη και Γιάννη Νομικάριο, έγινε συνοπτική παρουσίαση των εκδηλώσεων.

Ακολουθεί το πρόγραμμα και η συνέντευξη τύπου

ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ BINTEO