ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! – Τι είπε σε Μενδώνη κ συνεργάτες (pics and video)

Share

Την χρηματοδότηση του έργου της αποκατάστασης και εκσυγχρονισμού του κτιρίου του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου, ανακοίνωσε από την Ρόδο που επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ανταποκρινόμενος στο αίτημα που του κατέθεσαν από κοινού ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, για την ανάγκη σωτηρίας και επαναλειτουργίας ενός από τα πλέον εμβληματικά, ιστορικά κτίρια της Ρόδου και ενός από τα σημαντικότερα στο είδος του διεθνώς. 

Είναι γεγονός, πως το Εθνικό Θέατρο, βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση στο εσωτερικό του αφού έχει αφαιρεθεί ο εσωτερικός εξοπλισμός του και για όσους βρέθηκαν εκεί, αποτέλεσε μία εικόνα σοκαριστική που δεν μαρτυρά σε τίποτε την αίγλη που είχε το κτήριο στο παρελθόν.

Πάντως, παρά τις τυπικότητες και τις δηλώσεις, ο πρωθυπουργός φάνηκε ότι δεν δίνει πολλά… περιθώρια στους συνεργάτες του. Αφού άκουσε την ενημέρωση της υπουργού κυρίας Λίνας Μενδώνη ξεκαθάρισε:  «Το επόμενο στάδιο θα είναι η υπογραφή των απαραίτητων προγραμματικών συμβάσεων. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!!! Θα δουλέψουμε όπως κάνουμε, με αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Το θέατρο όταν ολοκληρωθεί θα αναβαθμίσει συνολικά την Ρόδο. Είναι πολύ μεγάλη και πολύ όμορφη η Ρόδος για να την επισκέπτονται μόνον 6 μήνες τον χρόνο!» 

Κατά το κοινώς λεγόμενον… στρωθείτε στη δουλειά και αφήστε τις δηλώσεις!

Πέγκυ Ντόκου

ΒΙΝΤΕΟ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΟΔΟΣ / ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ