Μονομάχος II: Πέδρο Πασκάλ και Πολ Μεσκάλ αντιμέτωποι στο πρώτο επίσημο trailer (video)

Share

 

Το πρώτο τρέιλερ για τον «Μονομάχο II» με τον Πολ Μεσκάλ είναι επιτέλους εδώ και οι πρώτες στιγμές του, κάνουν αναδρομή στην πρώτη ταινία της σειράς με τον Ράσελ Κρόου! 

Φτιαγμένο από τον θρυλικό σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, το Gladiator II αναλαμβάνει να συνεχίσει το επικό κλίμα δύναμης, ίντριγκας και εκδίκησης που διαδραματίζεται στην Αρχαία Ρώμη, το οποίο είδαμε στην πρώτη ταινία. Χρόνια μετά τον θάνατο του Μάξιμου στα χέρια του θείου του, ο Λούσιος (Μεσκάλ) αναγκάζεται να μπει στο Κολοσσαίο αφού το σπίτι του κατακτάται από τον ρωμαϊκό στρατό. Με την οργή να έχει διαποτίσει την καδιά του και το μέλλον της αυτοκρατορίας να διακυβεύεται, ο Λούσιος πρέπει να κοιτάξει στο παρελθόν του για να βρει δύναμη και τιμή για να επιστρέψει τη δόξα της Ρώμης στον λαό της.

Άλλοι που πρωταγωνιστούν στην ταινία είναι ο Ντένζελ Γουάσινγκτον, ο Πέδρο Πασκάλ και η Κόνι Νίλσεν. Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Φρεντ Χέτσινγκερ, Λάιορ Ραζ, Τζόζεφ Κουίν και Ντέρεκ Τζάκομπι.

Στην πολυαναμενόμενη επική συνέχεια ο Μεσκάλ υποδύεται τον Λεύκιο, το γιο της Λουσίλλας (Κόνι Νίλσεν) και ανιψιό του Κομμόδου, τον οποίο υποδύθηκε ο Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) στην αρχική ταινία. Το σίκουελ ακολουθεί τον Λεύκιο «να ζει ειρηνικά με την οικογένειά του στη Νουμιδία. Όμως η εισβολή του στρατηγού Μάρκου Ακάκιου (Πασκάλ) στην πόλη αναγκάζει τον Λεύκιο να γίνει σκλάβος. Εμπνευσμένος από τον Μάξιμο του Ράσελ Κρόου, ο Λεύκιος αποφασίζει να γίνει μονομάχος και να αμφισβητήσει την εξουσία των αυτοκρατόρων Καρακάλλα (Χέτσινγκερ) και Γέτα (Κουίν). / LIFO