ΝΔ Κ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΡΥΘΜΟΥΣ: Ανδρουλάκης, Κικίλιας, Πέτσας στη Ρόδο – Στην Κω ο Μητσοτάκης

Share

Τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ Στέλιος Πέτσας και Βασίλης Κικίλιας αναμένονται στη Ρόδο το Σάββατο 10 Ιουνίου, έπειτα από «φύλλα πορείας» που δόθηκαν από την εκλογική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στα κορυφαία στελέχη του κόμματος με αποστολή να γυρίσουν από άκρη σε άκρη την χώρα ώστε η κεντροδεξιά παράταξη να περάσει πάνω από τον εκλογικό πήχη της 21ης Μαΐου εξασφαλίζοντας τον σχηματισμό μιας αυτοδύναμης και ισχυρής κυβέρνησης.

Με βάση το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με την ομάδα του που φέρει το κωδικό όνομα «Μπλε Γεράκια», θα διαμορφωθούν 65 κλιμάκια περιοδειών από 50 στελέχη του κόμματος που θα κάνουν περίπου 140 επισκέψεις, καλύπτοντας έτσι περίπου 500 πόλεις και χωριά ανά τη χώρα με στόχο να μην μείνει κανένας νομός ακάλυπτος.
Οι κύριοι Πέτσας και Κικίλιας θα έχουν στη Ρόδο σειρά συναντήσεων και με στελέχη του κόμματος, ενώ λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της επίσκεψής τους θα δοθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα. / πηγή: dimokratiki.gr

ΣΤΗΝ ΚΩ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί την Κω στις 14 / 15 Ιουνίου.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ν.ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
Επίσης, στη Ρόδο αναμένεται την Κυριακή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου. Ο κ. Ανδρουλάκης θα έρθει από το Ηράκλειο το πρωί αεροπορικώς, θα μιλήσει σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση το απόγευμα στο Μανδράκι, πίσω από τον Ι.Ν. του Ευαγγελισμού, με φόντο στο πλάνο τα ελαφάκια (χαρακτηριστικό σύμβολο της Ρόδου) και θα αναχωρήσει το βράδυ από το νησί, όπως αποφασίστηκε κατά την διευρυμένη νομαρχιακή επιτροπή που συνεδρίασε στο Πλάζα.