ΝΔ: Ολοταχώς για εσωκομματικές εκλογές τον Οκτώβρη και για το 14ο Τακτικό Συνέδριο το Δεκέμβρη

Share

Την διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρχει καμία οργανωτική δυσκολία να κινηθεί το κόμμα σε αυτήν την κατεύθυνση και να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για εσωκομματικές διαδικασίες το φθινόπωρο και για το τακτικό συνέδριο τον Δεκέμβριο, έδωσε σε συνέντευξή του στη “δημοκρατική” ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Ρωμανός.

Αυτό σημαίνει πως οι υποψήφιοι για τα κομματικά όργανα θα κληθούν να δώσουν την προεκλογική τους ‘μάχη’ τον προσεχή Οκτώβριο ενώ θα προετοιμαστούν για το 14ο Τακτικό Συνέδριο της Ν.Δ.

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Ρωμανού:

• Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι θα προχωρήσει σε εσωκομματικές διαδικασίες το φθινόπωρο και τον Δεκέμβριο στο συνέδριο (που είχαν αναβληθεί λόγω πανδημίας). Τι προσδοκά η ΝΔ από αυτές τις διαδικασίες; 

Όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης η πρόθεση είναι οι εσωκομματικές διαδικασίες να γίνουν το αργότερο τον Οκτώβριο αυτού του έτους.

Εκτιμάται ότι δεν θα υπάρχει καμία οργανωτική δυσκολία να κινηθεί το κόμμα σε αυτήν την κατεύθυνση και να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για τακτικό συνέδριο τον Δεκέμβριο.

Το 14ο συνέδριο της Ν.Δ. θα είναι εκλογικό, αλλά αποτελεί και ένα συνέδριο που συμπίπτει με την εμβληματική χρονιά της συμπλήρωσης 200 ετών από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης και τα 40 χρόνια από την είσοδο της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια.

Η Ν.Δ. ανήκει στη μεγάλη πολιτική οικογένεια των κεντροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης, σταθερά προσηλωμένη στις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και ευημερίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ:www.dimokratiki.gr