Νέα δημοτική παράταξη ίδρυσε ο Σάββας Διακοσταματίου – «ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» – Η ανάρτηση στα social

Share

Στην ίδρυση νέας δημοτικής παράταξης, προχώρησε, ο κ. Σάββας Διακοσταματίου, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα social media.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Πιστεύουμε στη Ρόδο των πολλών. Θα αγωνιστούμε για μια Ρόδο για όλους.
Σήμερα ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο για τη Ρόδο: Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, παλεύουμε για να νικήσει ο δημότης της Ρόδου και όχι τα συμφέροντα των λίγων.
Ιδρύουμε τη μεγάλη Δημοκρατική Ανεξάρτητη Προοδευτική Δημοτική Παράταξη «ΡΟΔΟΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» για να πρωτοστατήσουμε στην Αναγέννηση και την Πρόοδο της Ρόδου μας.
Στις 5/2/2023 εκλέγηκα ως επικεφαλής για τη δημιουργία μιας νέας δημοτικής δημοκρατικής παράταξης, ύστερα από μια σ υ μ μ ε τ ο χ ι κ ή διαδικασία, πολιτών και αυτοδιοικητικών.

Με τη σ υ μ π ό ρ ε υ σ η όσων στέκονται απέναντι σε τοπικές ψευδεπίγραφες ε λ ί τ, απέναντι σε προσωπικές στοχεύσεις και “σ υ μ φ έ ρ ο ν τ α” των ολίγων της Ρόδου.
Σας καλώ να δημιουργήσουμε ένα Δήμο ανοιχτό ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ΣΕ ΟΛΟΥΣ με:
Διαφάνεια
Aνανέωση
Αποκέντρωση
Συμμετοχή
Διεκδικούμε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη όλων των δυνάμεων του τόπου μας, που θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια.

Καλούμε τους πολίτες να διεκδικήσουν μαζί μας αυτά που
δ ί κ α ι α τους α ξ ί ζ ο υ ν :
Αξιοπρεπή καθημερινότητα
Ανάπτυξη του τόπου
Αλληλεγγύη στον πολίτη
Συλλογικότητα στις αποφάσεις
Δημιουργικότητα στο σχεδιασμό

Δεν αποδεχόμαστε αυτά που μας υποτιμούν: την αδιαφάνεια, τις πελατειακές εξαρτήσεις, το παρασκήνιο, τον παραγοντισμό, τη διαπλοκή, την ιδιοτέλεια, την αυθαιρεσία, το προσωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης, τα στεγανά, τις παρατυπίες, τη ρουσφετολογική αντιμετώπιση, τα άνομα συμφέροντα.

Εκφράζουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας: τους Ροδίτες της πόλης και των χωριών μας, τους παραγωγούς του πλούτου της Ρόδου, τους Ροδίτες της εργασίας και της προκοπής, που τόσα χρόνια σηκώνουν την οικονομία στις πλάτες τους, τη νέα γενιά, τις δυναμικές ομάδες του ελεύθερου πνεύματος, του νέου επιχειρείν, την κοινωνία της γνώσης, τους εξωστρεφείς και καινοτόμους παραγωγικούς επιχειρηματίες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες με διαγενεακό όραμα και ένα πρόγραμμα ολιστικό που θα ευνοήσει την ανάπτυξη απ’ άκρη σ’ άκρη του νησιού αυτού, καθώς και τους άνεργους που διατηρούν την ελπίδα.

Στη μεγάλη Δημοκρατική Ανεξάρτητη Προοδευτική Δημοτική Παράταξη, «ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», το κέντρο της πολιτικής μας είναι ο άνθρωπος. Ο κάθε πολίτης αυτού του Νησιού.

Με εκτίμηση
Σάββας Μ. Διακοσταματίου