Νέα Κόντρα: Ο Τσίκκης, ο Νίκος, τα δάκρυα του Καϊλα και η… 1η δημοτικού με τα «βου» και «α»

Share

 

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την κάλπη της 8ης Οκτωβρίου και οι υποψήφιοι, εκτός από τις ατελείωτες περιοδείες (κοντεύουν να είναι περισσότεροι από τους ξένους τουρίστες…. στην Ρόδο) άρχισαν και τις κατά μέτωπον επιθέσεις.  Ειδικά για τον Δήμο Ρόδου όπου πλέον τα πράγματα δείχνουν να ‘αγριεύουν’ με τους πολυάριθμους συνδυασμούς και την μάχη του σταυρού, ξέσπασαν νέες κόντρες. Η αρχή έγινε με το τουρνουά Νίκος Γκάλης (που έλαβε περισσότερο παραπολιτική διάσταση και λιγότερο αθλητική) για να ακολουθήσει, σήμερα, ‘κόντρα’ ανάμεσα στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ και τον επικεφαλής της ‘Αρχής Οργάνωσης’ -που ανταλλάσσουν ανακοινώσεις και επιθέσεις. Θα έχουμε τελικά, περισσότερο ενδιαφέρον από ό,τι περιμέναμε στην προεκλογική περίοδο. Κι έμειναν μόλις τρεις εβδομάδες… / news-politics 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.ΤΣΙΚΚΗ
Από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτριο Τσίκκη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Νίκο τα δάκρυα που έριχνε ο Βασιλάκης Καΐλας στις ταινίες μοιάζουν με γέλια μπροστά στα όψιμα δάκρυα σου για τον τόπο.

Μάλλον από την πολύ οργάνωση στην παράταξη σας αποδιοργανωθήκατε. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά και εσείς οργανωθείτε λίγο παραπάνω μπας και κάνουμε εκλογές όπως αξίζουν στον τόπο μας χωρίς μεγάλα λόγια και αερολογίες.

Για την ΔΕΥΑΡ
Έχουμε κατασκευάσει αρκετά έργα στον Άγιο Ισίδωρο και προσωπικά νοιώθω περήφανος γι αυτά, το κυριότερο είναι η γεώτρηση γιατί μέχρι τότε οι κάτοικοι εξυπηρετούσαν τις ανάγκες σε πόσιμο νερό από πηγή.
Έχουμε κατασκευάσει αρκετές εκατοντάδες μέτρα αρδευτικό δίκτυο και μέχρι σωλήνες σιδήρου έχουμε διαθέσει που τελικά κατέληξαν στην κατασκευή βοηθητικών κάγκελων.

Είναι δικαίωμα της επιχείρησης να δρα με τον τρόπο που θεωρεί ορθό, εφόσον πρόκειται για θέματα της αρμοδιότητας της και ας μην σας βολεύει. Είναι χρέος του προέδρου να μην επιτρέπει να εκμεταλλεύεται ο υποψήφιος σας έργα τα οποία σχεδιάζουμε και εκτελούμε προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και όχι για τους προεκλογικούς σας σκοπούς.

Τα έργα μικρά ή μεγάλα ανήκουν στους πολίτες, εκτελούνται με προγραμματισμό και χρηματοδότηση της δευαρ γι αυτό λοιπόν πίστεψε με δεν θα ζητούσα την άδεια σου και ούτε την άδεια του αδικημένου υποψηφίου σου για το πως θα παραδώσουμε και θα κατασκευάσουμε τα έργα αυτά… κι ας μην σ αρέσει.

Είναι καθήκον μας να απομονώνουμε αυτόν που καπηλεύτηκε το έργο της δευαρ στον Άγιο Ισίδωρο για ίδιον και καθαρά ψηφοθηρικό όφελος.

Εξ όσον γνωρίζω αυτός που λέτε ότι τον αγνοήσαμε τον αδικήσαμε και δεν τον ενημερώσαμε (ναι καλά κατάλαβες Νίκο για τον Βασιλάκη Καΐλα λέω) τουρίστας είναι στο χωριό, είχε την υποχρέωση να είναι εκεί όταν παραδίδαμε τα υλικά, τι ήθελε ιδιαίτερη πρόσκληση?

Αν για την οργάνωση σου αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να πολιτεύεσαι και να αντιπολιτεύεσαι προεκλογικά τότε να έχεις την βεβαιότητα ότι το ζητούμενο θα το βρεις σίγουρα στις τομάτες τις πατάτες, επιπροσθέτως στους τριαντενούς αροήνους.

Για την ΔΕΣ ΡΟΔΑ
Καλά βρε Νίκο μου εσύ δεν ξέρεις και δικαιολογημένα μιας και τα λεωφορεία τα έβλεπες πάντα σαν μεγάλα βαμ βαμ που περνάνε από μπροστά σου, γιατί δεν ρώταγες τον υποψήφιο που έχεις στην οργάνωσή και είναι μέλος στο ΔΣ ΡΟΔΑ, θα σε ενημέρωνε με ποιες διαδικασίες γίνονται οι προσλήψεις στο δημόσιο.

Οι προσλήψεις λοιπόν στην ΔΕΣ ΡΟΔΑ γίνονται ως εξής…

1.Κάθε χρόνο τον Μάρτιο και ποτέ νωρίτερα αναμένουμε το υπουργείο Εσωτερικών και τον εκάστοτε υπουργό να υπογράψει απόφαση για τις προσλήψεις ορισμένου χρόνου.

Για να σε προλάβω πολλές φορές χρόνια τώρα προσπαθούν όλες οι δημοτικές αρχές ανα το πανελλήνιο να επισπεύσουν την διαδικασία και βρίσκουν τοίχο απ όλες τις κυβερνήσεις.

2.Αφού λοιπόν πάρουμε την απόφαση που μας επιτρέπει να κάνουμε αίτηση για πρόσληψη προσωπικού στέλνουμε την απόφαση του ΔΣ στο υπουργείο με τις θέσεις που χρειαζόμαστε με βάση το οργανόγραμμα της επιχείρησης και αναμένουμε πάλι έγκριση από το υπουργείο… μη φαντάζεσαι πολύ χρόνο κάνα μήνα… φτάσαμε δηλαδή στα τέλη Απριλίου.

3.Αφού παραλάβουμε την έγκριση για τις θέσεις που ζητήσαμε στέλνουμε την προκήρυξη στο ΑΣΕΠ για έγκριση πάλι… μη φαντάζεσαι πολύ καμιά 25αριά μέρες… φτάνουμε στα μέσα Μαΐου.

4.Δημοδιεύεις στην εφημερίδα και αρχίζουν να καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι τις αιτήσεις τους… ε βάλε να περιμένεις και καμιά εβδομάδα μπας και έρθει καμιά αίτηση με το ταχυδρομείο, ελέγχει το γραφείο προσωπικού τις αιτήσεις κατατάσσει τους επιτυχόντες και κάνει τις προσλήψεις… φτάσαμε στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Έτσι έχει η δημόσια διοίκηση Νίκο μου δεν είναι ιδιωτική επιχείρηση να προσλαμβάνεις όποιον θέλεις όποτε θέλεις εσύ. Σου προτείνω λοιπόν μαζί με την θεσμοθέτηση του υπεύθυνου της γειτονιάς να θεσμοθετήσεις και νέο νομοθετικό πλαίσιο για τις προσλήψεις στην δες ροδα για να γίνονται στην ώρα τους αφού εμείς αργούμε.

O υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου, Νίκος Γερονικόλας

Απάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Ρόδου, Νίκου Γερονικόλα στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ Δημήτρη Τσίκκη

«Κύριε Τσίκκη, διαστρεβλώνετε την αλήθεια»

Αγαπητέ κ. Δημήτρη Τσίκκη, πρόεδρε της ΔΕΥΑΡ, διαστρεβλώνετε την αλήθεια και το γνωρίζετε καλά, ωστόσο με την απαντητική σας επιστολή προκύπτουν δύο συμπεράσματα:

1ον – Η δημοτική αρχή αντιδρά μόνο όταν της ασκείται κριτική κι όχι όταν το νησί καίγεται,
βυθίζεται στα σκουπίδια ή όταν θα πνίγονται τα χωριά στην κεντρική και νότια Ρόδο.

2ον – Διαπιστώνουμε ότι διαβάζετε το πρόγραμμά μας, οπότε έστω και αργά βρήκατε το
σωστό δρόμο της δουλειάς.

Σε ό,τι αφορά επίπεδο ύφους στο οποίο κινούνταν η ανακοίνωσή σας, σας καλούμε να
ολοκληρώσετε την 1η δημοτικού με τα «βου» και «α» ίσον «βα» και να περάσετε στη 2 α
δημοτικού, όπου τα παιδάκια μαθαίνουν αντιγραφή. Χρήσιμο θα σας είναι για να φτιάξετε
πρόγραμμα δουλειάς.