Νικηφόρος Παπανικόλας από την Κάλυμνο: Παρά τις δυσκολίες πρέπει να υπάρξει και μια εναλλακτική πρόταση για την Περιφέρεια (video)

Share

Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν και τις γνωρίζουμε, πρέπει να υπάρξει μία εναλλακτική πρόταση για την περιφέρεια, γιατί αλλιώς μπορεί να οδηγηθούμε σε φαινόμενα αλαζονείας, αδράνειας ή ακόμη και διαφθοράς, δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Νικηφόρος Παπανικόλας, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε κατά την επίσκεψή του στην Κάλυμνο. Τον κ. Παπανικόλα προλόγισε η Κατερίνα Γαβαλά, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Η εναλλακτική αυτή πρόταση, σύμφωνα με τον ίδιο, αποτελεί διέξοδο για τους ανθρώπους που δεν εκφράζει η νυν Περιφερειακή Αρχή, με στόχο ταυτόχρονα να εκφράσουν όσο γίνεται πιο ευρύτερους σχηματισμούς. Γι αυτό άλλωστε, όπως εξήγησε, έχουν μαζί τους ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Ο κ. Νικηφόρος Παπανικόλας και η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, κα Κατερίνα Γαβαλά, στέλεχος

Το μεγαλύτερο ποσοστό των υποψηφίων στην παράταξή «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ», της οποίας ηγείται ο Νικηφόρος Παπανικόλας, είναι άνθρωποι που εμπλέκονται στον πολιτικό στίβο για πρώτη φορά και επίσης στην Παράταξή του βρίσκουν χώρο έκφρασης πολίτες ή ομάδες που το πολιτικό σύστημα απέκλειε μέχρι σήμερα, πρόσθεσε.

Ο κ. Παπανικόλας με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφου σχολίασε την ποσόστωση ( 40%) ανδρών –γυναικών για τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια τονίζοντας ότι, δημιουργεί πολλά προβλήματα και ότι με το να επιβάλλεται η συμμετοχή των δυο φύλων είναι κάτι που από μόνο του αποτελεί διάκριση και πρότεινε να αναληφθεί σχετική νομοθετική πρωτοβουλία κάποια στιγμή και να αλλάξει αυτό.

Από την Κάλυμνο υποψήφιοι με την Παράταξη «Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο» είναι ο Μικές Ζηρούνης και ο Κυριάκος Βασιλειάδης.

Ακολουθεί η συνέντευξη και οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων οι οποίες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον