Νικηφόρος Παπανικόλας: «Ισχυρό Πασόκ, σημαίνει σταθερό πολιτικό σύστημα» – Video

Share

Για την απόφασή του να διεκδικήσει στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές (που θα γίνουν πιθανόν τον Μάιο) την θέση του γραμματέα του Κινάλ / Πασόκ στα Δωδεκάνησα, μίλησε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος κ. Νικηφόρος Παπανικόλας.  

«Ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Νίκος Ανδρουλάκης, στο κάλεσμά του για την Αυτό-οργάνωση, άνοιξε τις διαδικασίες, αφενός για την εκλογή νέων κομματικών οργάνων και νομαρχιακών επιτροπών, αφετέρου για συνέδρους (αφού επίκειται το Συνέδριό μας που θα διεξαχθεί 20 – 22 Μαΐου 2022 στην Αθήνα) και –κυρίως- κάτι που το ζητούσε επίμονα και πολύ καιρό ο κόσμος, θα τεθεί σε δημοψήφισμα το όνομα με το οποίο θα κατέβουμε στις επόμενες εκλογικές διαδικασίες.

Θα είναι Κίνημα Αλλαγής ή Πασόκ – Δημοκρατική Παράταξη. Σε αυτή την προσπάθεια, εγώ προσωπικά, δήλωσα και εγγράφως ότι θα συμμετέχω και θα είμαι παρών, υποψήφιος για την θέση της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Δωδεκανήσου. Είναι μια θέση την οποία έχω υπηρετήσει και στο παρελθόν –συνεπώς δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής, και πιστεύω πως μπορώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια να γίνει το Πασόκ, ξανά ισχυρό στα Δωδεκάνησα και να ενισχύσει την θέση του στον πολιτικό χάρτη. Διότι ισχυρό Πασόκ, σημαίνει σταθερό πολιτικό σύστημα και μεγαλύτερα ασφάλεια για τους πολίτες» -ανέφερε μεταξύ άλλων. / info: dimokratiki. gr

BINTEO