Νικόλαος Φανιός: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την προκήρυξη δυο θέσεων για την καρδιολογική κλινική του ΓΝ Καλύμνου

Share

«Υπάρχουμε και εργαζόμαστε διαρκώς για να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για τους ανθρώπους που θα τις χρειαστούν, στο Νοσοκομείο μας». Αυτά δήλωσε ο νέος Διοικητής του ΓΝΚΥ Καλύμνου Νικόλαος Φανιός, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, θέλοντας να ενημερωθούμε τι γίνεται με την πλήρωση των κενών θέσεων στο καρδιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Ο Διοικητής, ο οποίος «σήκωσε μανίκια» από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του, ασχολήθηκε με το σημαντικό αυτό θέμα από τη δεύτερη κιόλας μέρα και μας ενημέρωσε ότι, οι διαδικασίες για να προκηρυχθούν δύο θέσεις στο καρδιολογικό τμήμα έχουν ολοκληρωθεί και αναμένει την έγκριση για να εκδοθεί η προκήρυξη, η οποία θα περιλαμβάνει και ειδικά κίνητρα. Πρόκειται να προκηρυχθούν, μία θέση Διευθυντή και μία θέση Επιμελητή Α΄.

Ο κ. Φανιός, είναι ενημερωμένος για όλα τα ζητήματα του Νοσοκομείου και είναι έτοιμος να δρομολογήσει λύσεις. Έχει ξεκινήσει και συνεχίζει ακόμα τις επαφές με όλο το προσωπικό και επισκέπτεται ένα-ένα τα τμήματα του Νοσοκομείου αλλά και τα μαγειρεία και τις τεχνικές υπηρεσίες, θέλοντας να γνωρίζει πώς λειτουργούν και τι ανάγκες υπάρχουν, με ζητούμενο πάντα την καλύτερη παροχή υπηρεσιών.

Όπως μας εξήγησε, το όραμα είναι να δημιουργηθεί ένα Νοσοκομείο για όλους, σύγχρονο, αξιόπιστο που οι πολίτες θα το εμπιστεύονται. Για αυτό θα προχωρήσουν άμεσα σε έργα υποδομής και στον ιατρικό τομέα, όπως επίσης και σε απαραίτητα έργα συντήρησης.

Ο νέος Διοικητής, έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι δίνει μεγάλη σημασία, ο Καλυμνιακός λαός να νιώθει ασφαλής από τη λειτουργία του Νοσοκομείου και έχει επισημάνει πως η διοίκηση είναι στην διάθεση όλων για ενημέρωση γύρω από τα θέματα που αφορούν το νοσηλευτικό ίδρυμα της Καλύμνου, ώστε να μη μεταφέρονται ανακρίβειες και να μην πλήττεται η εικόνα του ιδρύματος.