Νίκος Ανδρουλάκης από την Ρόδο: Η παράταξη είναι εδώ, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ (video)

Share

«Μήνυμα ελπίδας» απηύθυνε από τη Ρόδο όπου βρίσκεται αυτή την ώρα, ο υποψήφιος για την προεδρία του KINAΛ και ευρωβουλευτής κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους λίγο πριν την ομιλία που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, παρουσία πολλών ψηφοφόρων του αλλά και ιστορικών στελεχών του κόμματος σε τοπικό επίπεδο, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε τα εξής:

«Θέλω να απευθύνω ένα μήνυμα ελπίδας στους δημοκράτες προοδευτικούς πολίτες, που βλέπουν το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη να επιστρέφει. Η παράταξη είναι εδώ, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης χάνουν τον ύπνο τους. Γιατί καταλαβαίνουν ότι υπάρχει ένα κόμμα ισχυρό, σοσιαλδημοκρατικό, ένα κόμμα που 270.000 πολίτες, του δίνουν καθαρή εντολή.

Εντολή ενότητας, εντολή ανανέωσης, εντολή πολιτικής αυτονομίας. Αυτή την εντολή ζητώ να έχω στα χέρια την Κυριακή το βράδυ και καλώ σε μαζική συμμετοχή όπως και στην πρώτη Κυριακή, όλους τους πολίτες και τους εγγυώμαι ότι την επόμενη μέρα θα είμαι πρόεδρος όλης της παράταξης χωρίς να διακρίνω ποιοι με ψήφισαν και ποιοι όχι, με διαφάνεια και αξιοκρατία στο κόμμα μας».

Η ομιλία ξεκίνησε καθυστερημένα αν και ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς.

Ο κ. Ανδρουλάκης παρουσίασε της θέσεις στα μέλη και τους φίλους που βρίσκονται στο Δημοτικό Θέατρο κι επικεντρώθηκε στο προσφυγικό και στα εθνικά μας θέματα.

Πηγή: dimokratiki

BINTEO / in.12