Νοσοκομείο Ρόδου: Το χάσαμε το παλληκάρι πάμε γι άλλον διοικητή…

Share

ΜΗΝΕΣ παραμένει «ακέφαλο» το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου μετά την παραίτηση του τέως διοικητή κ. Γρηγόρη Ρουμάνη. 

Γνωστοί – άγνωστοι κύκλοι φρόντισαν, ωστόσο, να διαρρέουν συστηματικά, διάφορα ονόματα, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε διοχετεύοντας μερικές ειδήσεις στα τοπικά ΜΜΕ –έτσι, για να λέμε ότι σε κουβέντα βρισκόμαστε. 

Τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κράτησαν αποστάσεις…. ασφαλείας από τα κουτσομπολιά προσπαθώντας να υποβαθμίσουν την κατάσταση –μήπως και γλιτώσουν από την συμμετοχή στο μέγα φιάσκο

Ακόμη και ο ΔΥΠΕάρχης εξαφανίσθηκε από τα ΜΜΕ όπου εμφανιζόταν μέχρι πρόσφατα με δηλώσεις του, διαβεβαιώνοντας ότι όλα τα πάνε καλά… 

Τελικά, ανακοινώθηκε το όνομα του ‘Εκλεκτού’ που επρόκειτο να αναλάβει την ηλεκτρική καρέκλα του ΓΝΡόδου, ο οποίος όμως, ακόμη δεν έχει εμφανισθεί. 

Σε ανάρτησή του στο facebook σήμερα ο γιατρός και μέλος του ιατρικού συμβουλίου ΓΝΡ κ. Γιώργος Τριάντος αναφέρει: ‘Το χάσαμε το παλληκάρι Γ.Ν. Ρόδου Πάμε γι άλλον διοικητή’ (!)

Διερωτώμεθα: ΠΟΙΟΣ θα αναλάβει το πολιτικό κόστος σε αυτό το φιάσκο; Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού με τις αφίξεις στην Ρόδο στο ζενίθ, με το νέο κύμα κορωνοϊού κι ένα Νοσοκομείο με τεράστιες ελλείψεις σε γιατρούς και προσωπικό. 

Για να δούμε. Θα μας διαψεύσουν οι ‘αρμόδιοι’;

news-politics