Ο Ανδρέας Λοβέρδος κουνάει τη σημαία του ΠΑΣΟΚ στην Φώφη Γεννηματά…

Share

Αποφασισμένος να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής εμφανίστηκε στην ΕΡΤ σήμερα –στο Πρώτο Πρόγραμμα- ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Αυτή τη φορά ωστόσο έβγαλε από το μανίκι του κάτι παντελώς ξεχασμένο από το σημερινό ΚΙΝΑΛ, τη σημαία του ΠΑΣΟΚ!

Χωρίς να έχει δικό του αφήγημα – πέραν της συχνής συμπόρευσης με τη Νέα Δημοκρατία – ο διεκδικητής της ιστορικής συνέχειας του ΠΑΣΟΚ που βυθίστηκε στις λάσπες της συνεργασίας με τη συντήρηση, τη δεξιά και τα μνημόνια, προσπαθεί να αναβιώσει το ΠΑΣΟΚ, τα σύμβολα, τις σημαίες και τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου που το πλέον σίγουρο είναι πως δεν θα του έδινε κανένα «δαχτυλίδι».

Ο ίδιος μάλιστα στις σημερινές δηλώσεις του, όπως έκανε νωρίτερα και ο Άδωνης Γεωργιάδης, χρησιμοποίησε την πορεία και την αποχώρηση του Πάμπλο Ιγκλέσιας στην Ισπανία για να χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ελπίζω την πορεία του Πάμπλο Ιγκλέσιας να την έχουν και άλλοι στην Ελλάδα, που ευδοκίμησαν καλλιεργώντας το ψέμα και τη δημαγωγία. Το βάζουν πλέον στα πόδια οι κήρυκες του ψέματος. Το ψέμα έχει τελειώσει», είπε ο ίδιος σαν να είχε λάβει το ίδιο non paper…

Όσο για το ΚΙΝΑΛ, προανήγγειλε αλλαγές το Φθινόπωρο:

«Το φθινόπωρο θα έχουμε αλλαγές στο ΚΙΝΑΛ. Οι αλλαγές αυτές θα έχουν τέτοιο χαρακτήρα, ώστε να γίνουμε κόμμα εξουσίας. Το ΚΙΝΑΛ θα ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ και αυτή θα είναι η δική μου πρόταση. Προφανώς σε αυτή την κούρσα αλλαγών θα μπω μπροστά. Δεν θα κάνω πίσω ούτε για να πάρω φόρα. Είμαι αποφασισμένος» πρόσθεσε.

Δεν είναι τυχαίο που τις προάλλες φωτογραφιζόταν ο Ανδρέας Λοβέρδος σε τοπική του ΠΑΣΟΚ(φωτό).

Τώρα πόση σχέση μπορεί να έχει ο σημερινός Ανδρέας Λοβέρδος με το ΠΑΣΟΚ, μόνον ο ίδιος το φαντάζεται…

Ίσως όμως ο Ανδρέας Λοβέρδος να πιστεύει πως μόνον κουνώντας φωτογραφίες και σημαίες μπορεί να σβήσει τη συντηρητική συμπόρευση χρόνων… /  documento