Ο Ανδρέας Λοβέρδος υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής;

Share

Το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Ανδρέα Λοβέρδου για την Περιφέρεια Αττικής έχει αρχίσει να συζητείται σε διάφορα πολιτικά στέκια.

Αν και ιδιαίτερα πρόωρη, η σχετική ιδέα είχε πέσει στο τραπέζι πολύ πριν από τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο, μετά τη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία και την απήχηση που είχε σε επίπεδο Αττικής ο πρώην υπουργός, το θέμα επανήλθε στις συζητήσεις με τον ίδιο τον κ. Λοβέρδο να καλοβλέπει την ιδέα.

Στο ερώτημα αν ο νέος πρόεδρος θα έδινε το χρίσμα για τη διεκδίκηση της μεγαλύτερης Περιφέρειας στον αντίπαλό του, η απάντηση είναι μονολεκτικά: «Ναι».

Άλλωστε οι αυτοδιοικητικές εκλογές έπονται, σε κάθε περίπτωση των βουλευτικών, κατά συνέπεια δεν θα είχε να χάσει απολύτως τίποτα.

Απεναντίας, μια καλή παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου που θα μπορούσε να προσεγγίσει τη νίκη, θα προσέδιδε ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στο ΚΙΝΑΛ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβούν όλα αυτά είναι να αποφασίσει να μετακομίσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από την κεντρική σκηνή σε αυτή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

παραπολιτικά