Ο coach Κων/νος Βαλάκης, μιλάει για την εμφάνιση του Βαγ. Τζωρζή κ το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ρόδο (video)

Share

 

Για την πρόσφατη διεθνή επαγγελματική διοργάνωση «Enfusion» που έλαβε χώρα στην Ολλανδία, μίλησε on camera ο Ροδίτης προπονητής Κωνσταντίνος Βαλάκης, όπου ο μαχητής, Βαγγέλης Τζωρζής πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση με τα ελληνικά χρώματα, εκπροσωπώντας όχι μόνον την Ρόδο, αλλά την χώρα μας! 

Ο Ροδίτης μαχητής του Κωνσταντίνου Βαλάκη και του «Urban Fight Club» αντιμετώπισε έναν Ολλανδό αντίπαλο τον Robbie Kappetijn.

Ο γνωστός coach είπε ακόμη, ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το άθλημα στην Ρόδο, από άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών –από πολύ νεαρές έως και μεγαλύτερες. «Όλα αυτά, εξαρτώνται από εμάς, τους προπονητές» -όπως υπογράμμισε. 

Ανακοίνωσε ακόμη ότι τον προσεχή Οκτώβρη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Ρόδο μια κορυφαία, διεθνή διοργάνωση του kickboxing (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) όπου θα λάβουν μέρος διεθνείς πρωταθλητές και κορυφαίοι μαχητές από όλο τον κόσμο! 

ΒΙΝΤΕΟ