Ο Δημήτρης Διακομιχάλης παρέδωσε τα πεπραγμένα του περιόδου 2019-2023 στο Δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων

Share

 

Παρέδωσε τα πεπραγμένα της Δημοτικής περιόδου 2019-2023 ο Δημήτρης Διακομιχάλης, στο Δήμαρχο Γιάννη Μαστροκούκο και σε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων. Όπως ενημέρωσε, με βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο , ο κ. Διακομιχάλης κατέθεσε τα πεπραγμένα με πρωτόκολο  9330 – 8/5/2024 και είναι 120 σελίδες. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Στα πεπραγμένα αυτά περιλαμβάνονται ζητήματα του νησιού που ολοκληρώθηκαν ή ωρίμασαν την περίοδο αυτή, όπως οι αδειοδοτήσεις  για τον δεματοποιητή, το πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης, η αγορά του κτιρίου που θα στεγαστεί το Τμήμα Μηχανικών, η μελέτη για τις κατολισθήσεις, το έργο αναστήλωσης των Μύλων της Χρυσοχεριάς κ.α.

Τριγμοί αναμένεται να υπάρξουν για ζητήματα όπως η Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Απορριμάτων και το έργο της εξωτερικής αποβάθρας και αυτό γιατί, όπως ανακοινώσαμε πρώτοι στο News- Politics.gr, ο ΦΟΔΣΑ θα αναλάβει να δώσει μια ολιστική λύση στο θέμα της Διαχείρισης των Απορριμμάτων και όσο αφορά το έργο της εξωτερικής αποβάθρας, η Περιφέρεια αναλαμβάνει να το υλοποιήσει.

Και οι δυο εξελίξεις αυτές, που προέκυψαν μετά από πολιτικές αποφάσεις της νυν Δημοτικής αρχής, είναι σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από τις αποφάσεις που είχε δρομολογήσει ο κ. Διακομιχάλης. Διαφωνία υπάρχει και από άλλες παρατάξεις όπως έγινε γνωστό. Πάντως μέχρι στιγμής κανένα σχόλιο και καμία επίσημη ενημέρωση δεν έχει υπάρξει για αυτά τα δυο έργα από τον Γιάννη Μαστροκούκο. Ίσως δοθούν απαντήσεις την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 όπου είναι προγραμματισμένη η 2η δημόσια ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=444027724884614&id=100000071256588&rdid=aViVcx6PaGFkoAMa