Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλύμνου «Ο Ερμής» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του (φωτορεπορτάζ)

Share

 

Την Πρωτοχρονιάτική Πίτα του για τον νέο χρόνο 2024 έκοψε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλύμνου « Ο Ερμής», σε μια λιτή και όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου-Παράρτημα Καλύμνου, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου το απόγευμα. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης κκ Παΐσιος. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής, ο Δήμαρχος Γιάννης Μαστροκούκος ο οποίος παρέστη καθυστερημένα λόγω άλλης υποχρέωσης μαζί με το πρόεδρο του ΔΣ Δημήτρη Μαραγκό, ο πρώην Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πόπη Κουτούζη και μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ Κρις Αλαχούζος, ο Δημοτικός σύμβουλος Μικές Ρήγας, ο Λιμενάρχης Καλύμνου Αντιπλοίαρχος ΛΣ Θεόφιλος Τσαγκάρης, ο Διοικητής του ΑΤ Καλύμνου Κωνσταντίνος Δάσκαλος, όλα τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου και έμποροι του νησιού.

Μετά την κοπή της πίτας, ο Εμπορικός Σύλλογος τίμησε το Διοικητή του ΑΤ Καλύμνου και το Λιμενάρχη για την πρόθυμη στήριξή τους και την τήρηση της τάξης για την ασφάλεια των πολιτών κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου. Επίσης προσφέρθηκαν εικόνες του Αγίου Σάββα σε όλα τα πολιτικά πρόσωπα που ήταν εκεί, για να τους «φωτίσει» και να τους δώσει δύναμη ο Άγιος, όπως είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άγγελος Καλαθιανάκης, ώστε όλοι να δουλέψουν για το καλό του νησιού.

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ο Παντελής Τρικοίλης, έμπορος ηλεκτρικών ειδών.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ