Ο Εμπορικός Σύλλογος στηρίζει τους καταστηματάρχες της Νέας Αγοράς – Η δήλωση της Μάνθας Ζιώγου

Share

 

Πληθαίνουν οι φωνές υπέρ των αιτημάτων των επιχειρηματιών της Νέας Αγοράς στον απόηχο της υπογραφής της σύμβασης για την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης και αναβάθμισης του μνημείου, ανάμεσα στον Δήμο Ρόδου και της κατασκευαστικής εταιρείας ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. αλλά και των δηλώσεων του προέδρου κ. Παναγιώτη Κατσιδώνη, που εξέφρασε την ανησυχία ότι οι καταστηματάρχες θα πρέπει να βγουν από τις επιχειρήσεις τους, μέχρι το πέρας των εργασιών στο μνημείο. 

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου, στηρίζει το δίκαιο αίτημα των συναδέλφων της Νέας Αγοράς, για την λειτουργία των καταστημάτων τους, κατά την θερινή περίοδο, παράλληλα με τις εργασίες αποκατάστασης του χώρου της Νέας αγοράς.

Είμαστε βέβαιοι, ότι μπορεί να υπάρξει, συνεννόηση αλλά και τεχνικά εφικτές λύσεις, που θα διασφαλίζουν την λειτουργία των καταστημάτων, αλλά ταυτόχρονα, θα θωρακίζουν και θα αντιμετωπίζουν επιτυχώς και με ασφάλεια τις κατασκευαστικές προκλήσεις.

Καμία επιχείρηση, με ολοκληρωτική απώλεια τζίρου 24 μηνών, δεν μπορεί να παραμείνει υγιής, ενεργή και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αδράνειας.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Τ.ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Δ.Κ. ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΜΑΝΘΑΣ ΖΙΩΓΟΥ
Ως επιχειρηματίας της Νέας Αγοράς και ως τέως Πρόεδρος της Κοινότητας Ρόδου στηρίζω και εγώ και όλοι οι συνάδελφοι τις δηλώσεις του Προέδρου της Νέας Αγοράς!

Έχουμε δώσει μάχες όλοι από κοινού, έχουμε κάνει τεράστια υπομονή και έχουμε σθένος να παλέψουμε ξανά! Κρατήσαμε όρθιο με λίγη πνοή ζωής το ιστορικό κέντρο με τεράστιο κόστος σε όλα τα επίπεδα, συνεργαστήκαμε άψογα με την προηγούμενη δημοτική αρχή που έδωσε λύσεις σε μέρος σοβαρών προβλημάτων μας και ευελπιστούμε σε μια νέα συνεργασία με την νυν δημοτική αρχή με κατανόηση και λογική.

Έχουν έτοιμα εργαλεία στα χέρια τους που αποκτήθηκαν με πολύ κόπο και αγωνία από όλους τους καταστηματάρχες και τους αιρετούς και το μόνο που απομένει με συνεργασία και διάλογο είναι να δώσουμε ξανά στην ξεπεσμένη “βασίλισσα” της Νέας Αγοράς την αίγλη που της αξίζει χωρίς να κινδυνέψουμε οικονομικά, επαγγελματικά, ηθικά….οι survivors!