O Γιάννης Γαλουζής ανακοινώνει του 3 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τη  “Νέα Κάλυμνο”

Share
Την Παρασκευή 23 Ιουνίου, ο τέως δήμαρχος Γιάννης Γαλουζής σήκωσε και επίσημα την αυλαία για την παρουσίαση των υποψηφίων  στις προσεχείς δημοτικές εκλογές  ανακοινώνοντας  τους τρεις πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με την παράταξη “Νέα Κάλυμνος. Πρόκειται για τους Μανόλη Καζαβούλη, Σταύρο Τσέντα και Θωμά Μπελιδάκη, κανείς εκ των οποίων δεν ήταν ξανά υποψήφιος. 
ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ
Ακολουθούν οι ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων και φωτογραφίες

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Θωμά Μπελιδάκη: 

Η Δημοτική Παράταξη Νέα Κάλυμνος με επικεφαλής τον Γιάννη Γαλουζή ανακοινώνει την υποψηφιότητα του νέου μέλους μας, Θωμά Μπελιδάκη, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

«Ονομάζομαι Θωμάς Μπελιδάκης. Είμαι πατέρας ενός παιδιού του Δημήτρη. Έζησα και μεγάλωσα μέσα στη φτωχή και αγροτική κοινωνία του χωριού μου και γνωρίζω από πρώτο χέρι τον κόπο και μόχθο των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στον πρωτογενή τομέα.

Ταυτόχρονα δραστηριοποιήθηκα στην οικογενειακή μεταφορική εταιρεία μεταφοράς αγροτικών προϊόντων και έγινα επαγγελματίας οδηγός. Τα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι στην Κάλυμνο ως επαγγελματίας οδηγός και υπεύθυνος στη μεγαλύτερη μεταφορική εταιρεία της χώρας «Εξπρές Ελλάς»

Τελείωσα το Νυχτερινό λύγκειο της Καλύμνου, όπου τιμήθηκα ως σημαιοφόρος στις παρελάσεις.

Αποτελεί στόχο και χρέος μου η ανταπόδοση αγάπης και της στήριξης που έχω εισπράξει από τον καλυμνιακό λαό όλα αυτά τα χρόνια και για τον λόγο αυτό κατεβαίνω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Κάλυμνος» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ιωάννη Γαλουζή γιατί πιστεύω στο όραμα, στις δυνατότητες του και στους ανθρώπους που πλαισιώνουν την παράταξη.

Με διάθεση προσφοράς, και εκφράζοντας πάντα την αλήθεια, θα διαθέσω όλες τις δυνάμεις μου για τη βελτιώση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου και τη δημιουργία καλύτερων προϋποθέσεων διαβίωσης για τις μελλοντικές γενιές τις Καλύμνου, την οποία αγαπώ τιμώ και σέβομαι ως τη δεύτερη πατρίδα μου.»

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Μανόλη Καζαβούλη

Η Δημοτική Παράταξη Νέα Κάλυμνος με επικεφαλής τον Γιάννη Γαλουζή ανακοινώνει την υποψηφιότητα του νέου μέλους μας, Μανόλη Καζαβούλη στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Μανόλης Καζαβούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάλυμνο. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Μάρκετινγκ ενώ είναι κάτοχος Master in Business Administration, εξειδικευμένος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, στο μάρκετινγκ τουριστικών προορισμών και τελειόφοιτος Διοίκησης Τουρισμού στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία σε ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων. Υπήρξε Reservations Manager της Thomas Cook UK & Central Europe για την Κω, Μύκονο, Σαντορίνη και άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Εξυπηρέτησης Πελατών, διπλωματούχος στη Βυζαντινή Μουσική και ιδρυτής της εταιρίας βραχυχρόνιας μίσθωσης Aegean Vacation Rentals καθώς και του πόρταλ Stay In Kalymnos.

Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με την Jet2 Holidays, τον Νο1 tour operator στην Ελλάδα και δεύτερου μεγαλύτερου στην Αγγλία ως υπεύθυνος κρατήσεων για την Κω και την Κάλυμνο.

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Σταύρου Τσέντα

Η Δημοτική Παράταξη Νέα Κάλυμνος με επικεφαλής τον Γιάννη Γαλουζή ανακοινώνει την υποψηφιότητα του νέου μέλους μας, Σταύρου Τσέντα, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

«Ονομάζομαι ΤΣΕΝΤΑΣ Σταύρος, έγγαμος με τη ΣΜΑΛΙΟΥ Φλώρα και πατέρας ενός τέκνου του Πολυχρόνη.

Είμαι υπαξιωματικός του Λιμενικού σώματος και επίσης μαζί τη σύζυγό μου διατηρούμε επιχείρηση στο λιανικό εμπόριο.

Μεγάλωσα στον Πειραιά όπου τελείωσα τις σπουδές μου.

Κατοικώ στην Κάλυμνο από το 2008 και οι σχέσεις με το νησί είναι έντονες λόγω της καταγωγής μου από την πλευρά της μητέρας μου ΖΕΡΒΟΎ Αναστασίας.

Η καθημερινή επαφή με τους συντοπίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο της Καλύμνου αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος με την παράταξή του κ. Γαλουζή, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα!»