Ο Γιώργος Πατσάης ‘μετακομίζει’ στην Περιφέρεια – Οι φήμες, οι μεταγραφές και οι εκλογές

Share

Είναι σαφές ότι στην παράταξη του νυν περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου (Μπροστά το Νότιο Αιγαίο) υπάρχει έντονη κινητικότητα. Μετά τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν -και ανακοινώνονται καθημερινά- ένα ακόμη που αναμένεται, είναι του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Προγραμματισμού και Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου (τέως αντιδημάρχου) κ. Γιώργου Πατσάη -καθώς οι δύο άνδρες, έχουν δώσει τα χέρια εδώ και καιρό. 

Καλά πληροφορημένες πηγές, ανέφεραν ότι επίκειται μία ακόμη μεταγραφή / μεταπήδηση από τον Δήμο Ρόδου προς την ΠΝΑι (αναλόγως των εξελίξεων) ενώ δεν αποκλείεται και ένα πρόσωπο – έκπληξη από άλλη περιφερειακή παράταξη.

Πάντως, την ώρα που στις παρατάξεις των κ.κ. Χατζημάρκου και Αντώνη Καμπουράκη παρατηρείται ήδη ‘συνωστισμός’, όπως λένε οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα βλέμματα είναι στραμμένα στους ‘αντιπάλους’. Δηλαδή, ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα ηγηθούν παρατάξεων που θα κατέβουν απέναντι στον νυν Δήμαρχο και στον νυν Περιφερειάρχη ενώ τα ονόματα, είναι ακόμη περιορισμένα.

Οι φήμες επιμένουν ότι περιμένουν τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών αφού θα αποτελέσουν τον βασικό παράγοντα που θα διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για τις τελικές επιλογές σε όλα τα επίπεδα. Αυτό πάντως, δεν αποτρέπει τους ενδιαφερόμενους από το να συνεχίζουν τον αγώνα τους αλλά και τις επαφές ένθεν κακείθεν…

news-politics / Π.Ντ. / φωτό: Nicolas Nanev