Ο κ. Αντώνης Καμπουράκης για την εκλογή του, στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ

Share

 

Ανακοινώθηκαν στις 10 Απριλίου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ τα πρόσωπα που θα διοικήσουν τις επιτροπές πολιτικής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Στις Επιτροπές Τουριστικής ανάπτυξης είναι ο τέως Δήμαρχος Ρόδου, κ. Αντώνης Καμπουράκης ενώ στην Επιτροπή Μεταναστευτικού, προσφυγικού, ο Δήμαρχος Κάσου κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος.

Ο κ. Καμπουράκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η ανάδειξή μου στη θέση του Επικεφαλής της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, αποτελεί καταρχάς τιμή για το νησί μας.
Επιπλέον, αναδεικνύει τη σημασία και τη βούληση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να συμβάλει ουσιαστικά και ενεργά σε μία σύγχρονη τουριστική πολιτική, που από τη μία θα ενισχύσει το διαθέσιμο εισόδημα και από την άλλη θα διασφαλίσει τη βιώσιμη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη τους, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την ομόφωνη απόφασή τους.
Δεσμεύομαι μαζί με όλους τους συναδέλφους Αυτοδιοικητικούς, μέλη της Επιτροπής, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε την αναβάθμιση του Ελληνικού Τουρισμού, προς όφελος του τόπου και των πολιτών μας.