Ο Κένεθ Μπράνα στον ρόλο του Μπόρις Τζόνσον στη μίνι σειρά «This England» (τρέιλερ – video)

Share

Ένα νέο teaser για το This England, μια επερχόμενη μίνι σειρά έξι επεισοδίων με πρωταγωνιστή τον Κένεθ Μπράνα στον ρόλο του Μπόρις Τζόνσον, κυκλοφόρησε ήδη. 

Ως προς το σενάριο, η σειρά είναι τοποθετημένη «μέσα στις αίθουσες της κυβέρνησης και συνυφασμένη με ιστορίες από όλη τη χώρα» ενώ θα ασχοληθεί με τον χειρισμό του πρώτου κύματος της πανδημίας COVID-19 υπό τη διοίκηση του Τζόνσον. 

Αρχικά ο τίτλος ήταν «This Sceptred Isle», με την μίνι σειρά να βασίζεται στη μαρτυρία από πρώτο χέρι ανθρώπων της Νταόυνινγκ Στριτ, του Υπουργείου Υγείας και της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Ομάδας για Έκτακτες καταστάσεις.

Η μίνι σειρά λέγεται ότι εμβαθύνει και στην προσωπική ζωή του πρωθυπουργού.

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε παρουσιάζει την ένταση μεταξύ του Τζόνσον και του Κάμινγκς που σιγοβράζει ενώ τελειώνει με μια ματιά του Τζόνσον στο νοσοκομείο, πιθανότατα αφού μολύνθηκε ο ίδιος από τον ιό.

Ο Σάιμον Πέισλι Ντέι εμφανίζεται ως ο πρώην βοηθός του Ντόμινικ Κάμινγκς, ο οποίος εμφανίστηκε επικριτικός στις αποφάσεις του Τζόνσον κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μετά την παραίτησή του το 2020.

Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Sky Atlantic και την υπηρεσία ροής NOW στις 21 Σεπτεμβρίου. / ertnews

Πάντως η ομοιότητα είναι… σχεδόν τρομακτική!

ΒΙΝΤΕΟ