Ο Κρις Αλαχούζος, επί δυο θητείες Δήμαρχος του Τάρπονς Σπρίνγκς, υποψήφιος με τον Γιάννη Γαλουζή (video)

Share
Ο συμπατριώτης μας Κρις – Χρυσόστομος Αλαχούζος θα συμπορευτεί στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Γαλουζή στις Δημοτικές εκλογές, στις 8 Οκτωβρίου 2023. Την επίσημη ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο επικεφαλής σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες 25 Ιουλίου 2023,στα γραφεία της παράταξής του. 
ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ
Ο Κρις υπήρξε ένας επιτυχημένος Δήμαρχος στο Τάρπονς Σπρίνγκς της Φλόριντα, που  πρόσφερε πολλά στους Έλληνες ομογενείς και όχι μόνο, από όποιο πόστο υπηρέτησε  και είναι πολύ αγαπητός.
Ο Γιάννης Γαλουζής χαρακτήρισε ως ξεχωριστή στιγμή με ιδιαίτερη συγκίνηση την παρουσίαση της υποψηφιότητας του αγαπητού του φίλου και συνεργάτη επί σειρά ετών, Χρυσόστομου Αλαχούζου,  έκανε σύντομη αναφορά στο πώς ξεκίνησε και στο έργο του στην Αμερική και τον καλωσόρισε με θέρμη.
Ο Κρις Αλαχούζος , αφού ευχαρίστησε όλο το πολιτικό προσωπικό που υπηρέτησε την Κάλυμνο, τις υπηρεσίες του δήμου και τα μέσα ενημέρωσης, αναφέρθηκε στην πορεία του  από όταν ξεκίνησε από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κάλυμνο, που συνεχίστηκε με απόλυτη επιτυχία στην Αμερική και τώρα επιστρέφει και πάλι στην Κάλυμνο για  να δουλέψει , να βοηθήσει και να συνεργαστεί, για να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, όπως είπε, και να φέρουμε την Κάλυμνο στο επίπεδο και στην ποιότητα ζωής που της αξίζει.
Ακολουθεί η συνέντευξη τύπου