Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς διαφήμισε την Ελλάδα μέσω της μητέρας του (video) – Η πρόσκληση (!) Κικίλια

Share

Μια απρόσμενη και αυθόρμητη διαφήμιση έκανε στην Ελλάδα και τις παραλίες της ο διάσημος ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Ο γνωστός σε όλους μας “Σέρλοκ Χολμς”, αναφέρθηκε στη χώρα μας, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Saturday Live Night”, λέγοντας πως η μητέρα του βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας τις παραλίες και τις ομορφιές της.

“Θέλω να ευχηθώ “χρόνια πολλά” στη μαμά μου για τη γιορτή της μητέρας. Αλλά είναι στην Ελλάδα αυτές τις μέρες. Προσφέρθηκα να της κλείσω εισιτήρια στην πρώτη θέση για να γυρίσει πίσω και μου απάντησε “Όχι, είμαι στην παραλία! Είσαι τρελός;”. Σ’ αγαπώ μαμά”, είπε χαρακτηριστικά ο Κάμπερμπατς και όλοι ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα.

Από την πλευρά του ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, μοιράστηκε το παραπάνω βίντεο και απάντησε στον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, καλώντας τον να επισκεφθεί και ο ίδιος τη χώρα μας, εφόσον η μητέρα του δεν θα επιστρέψει σύντομα. Μάλιστα, αναφέρθηκε στις 63 πτήσεις την εβδομάδα από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, για τις οποίες είχε μιλήσει χθες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

ΒΙΝΤΕΟ

“Ίσως να σκεφτείτε να έρθετε κι εσείς στην Ελλάδα, καθώς, όπως φαίνεται, η μαμά σας δεν προβλέπεται να φύγει σύντομα. Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε 63 εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ”, έγραψε στην ανάρτησή του ο υπουργός Τουρισμού.

 

Οι πιο πρόσφατες